Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 18 évesen incel vagyok?
Dehát ez nincs így. Semmilyen szekta nincs, sem szervezet, se semmi.
Ebből konkrétan egy büdös szó nem igaz, azon kívül hogy vannak szélsőséges incelek.
Al-Kaida meg ilyenek, ti hol éltek, de komolyan? Xd
,,Estimese, gondolja meg a kérdező, hova akar tartozni..."
Könyörgöm, a kérdező szó szerint beleillik az incel fogalmába, vagy tudsz talán jobb szót rá??? Konkrétan nem érted a fogalom jelentését se, mivel konkrétan az oda tartozás nem akarás kérdése...
,,jo csavonak van baratnoje az ismerettsegi koromben is."
Az incelek nem jó csávók.
,,Nyilvan nem topmodell csajok de akit megszeretsz az ugyis szep lesz neked."
Ezt a hülyeséget ki mondta neked?
,,Mindenki hibas csak ok nem es beletorodnek ebbe aztan meg megy a hiszti."
Hidd el a nagyrésze nem itt hisztizik, hanem csendben van, ezért hiszitek hogy kevesen vannak...
,,Ezek nem vmi vonzo dolgok egy nonek.."
Hát még ha ronda vagy és csóró:D
,,El kell kezdeni pl. edzeni, igenyesen oltozni, uj serot nyiratni, fejlodni mas teruleteken is, tobb penzt keresni stb stb."
Keress több pénzt, hát ez nagyon jó, megszakadok a röhögéstőlxd
Mondjuk ez legalább őszinte, való igaz, egy bizonyos összeg fölött úgyis talál párt valahogy mindenki...
Olvasd ujra. Azt irtam h a nem jo csavoknak is van bnojuk..
Nekem volt olyan bnom aki masok szerint nem volt hu de jo csaj es h jobbat is osszeszedhetnek, de nekem o kelett mert megszerettem.
A vegebol is csak a penzt ragadtad ki... Nem arra gondoltam h millios verdaval jarj meg eltudd vinni a legdragabb puccos helyekre, hanem h normalis szinvonalat tudj fenntartani es ne csak tulelj. Azt ossze lehet hozni szorgalommal. De mind1 ugyis csak a kifogasok.. akkor csinald ugy ahogy eddig 😉
,,Nekem volt olyan bnom aki masok szerint nem volt hu de jo csaj es h jobbat is osszeszedhetnek, de nekem o kelett mert megszerettem."
Hát de neked jó volt, másnak meg nem jó, mert nincs.
,,h normalis szinvonalat tudj fenntartani es ne csak tulelj."
Ez megint nem jelent semmit, mi az a normális színvonal?
,,De mind1 ugyis csak a kifogasok.. akkor csinald ugy ahogy eddig 😉"
Hát nagyjából ennyit értek a tanácsaid, főleg annak aki felé hozzá se szagolnak a nők. De mindegy, ha neked ment akkor semmi gond semmivel, simpeskedj csak tovább az új séróddal meg a több pénzeddel😃
Akinek jó lapokat dobott az élet azok szerint érdekes módon mindig minden úgy jó ahogy van, akinek meg nem az nyilván nyavajogxd
Magadnak oldottak meg hogy nem vagy ronda? Hát ehhez gratulálok, a sebész mennyi volt?
Igen, mert annak születtél. Mint ahogy én is.
20/F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!