Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha 18 évesen incel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 18 évesen incel vagyok?

Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 19:29
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
88%
Mivel alapvetően sejtette, hogy nem csak igen/nem válaszokat fog kapni a kérdésére, azt is gondolhatta volna (okulva a többi 100 inceles kérdésből), hogy mocskosul meg fogja kapni a magáét. De a jelek szerint aki incelnek képzeli magát, az mazochista is vagy csak szeret parttalan vitákban részt venni, amikben sosem nyerhet (vagy csak nem veszi észre, hogy nem nyer).
2022. máj. 21. 00:15
 22/49 anonim ***** válasza:
84%
Az sose normalis. Szanalmas toketlen palik
2022. máj. 21. 14:38
 23/49 A kérdező kommentje:
Szerintem az ennél is szánalmasabb, hogy lusta vagy ékezeteket rakni. Csak fél másodperccel tartana tovább, ha telefonról írsz. 3 ékezet kellett volna a mondanivalódba-az 1,5 másodperc, plusz a pont a mondat végére 0,1 másodperc lett volna. Gondolom az élet más területein is ilyen türelmetlen vagy.
2022. máj. 21. 18:56
 24/49 anonim ***** válasza:
92%

Minek írsz ki kérdést, ha minden válaszolóba csak belekötsz?

Amúgy nem normális.

2022. máj. 21. 19:36
 25/49 anonim ***** válasza:
91%
Eleg turelmetlen tipus vagyok az biztos es ertelmet se latom ilyen netes feluleteken. Viszont van parkapcsolatom es kb mindig is volt, kijartam 3 sulit es jol keresek. Nekem ez fontosabb 😀
2022. máj. 21. 21:25
 26/49 anonim ***** válasza:
81%
Ezeket a provokatív kérdéseket (és válaszokat) miért nem törlik? Vagy nem jelenti őket senki?
2022. máj. 21. 21:29
 27/49 anonim ***** válasza:
0%

Az incel annyit jelent hogy saját akaratán kívül nem volt szexuális kapcsolata. Na most erre ideírja mindenki hogy ez szánalmas meg nőgyülölő meg nem normális meg mittomén.

Erre a kérdező ehhez méltán válaszol, erre jön a pocskondiázás.

Fogadni mernék 90%ban nők vagytok. Ez a töketlenezés a legjobb. A nők választanak, de akit nem választanak az töketlen. Lehet hogy így van, de akkor éljen az erősebb kutya elve. Nem hinném hogy olyan világban szeretnétek élni, pláne nőként...

2022. máj. 22. 18:25
 28/49 anonim ***** válasza:
75%

Értelmezd azt, hogy mit jelent az incel a köztudatban, és hogy szerinted mit jelent. Azután mérlegelsz és eldöntöd, hogy igaz-e rád vagy sem, majd bekategorizálod magad.

Viszont az incelség tényleg nem más, mint önsajnáltatás, hogy sikertelen vagy a nőkkel.

Ami hab a tetején, hogy itt alpárian viselkedsz, ami valószínűleg nem csak itt tanusított magatartás részedről.

Nem fogadod el a másik véleményét, ha nem egyezik meg a tiedével. Ez a szűklátókörűség, hogy nem vagy nyitott semmire, csak arra amit ismersz. Többek között, ez is egy ok lehet(!) a sok közül, amiért sikertelen vagy a nőkkel - előre tudom, hogy most az a szöveg jön részedről, hogy nem vagy sikertlen, ha ....

Szállj magadba egy kicsit és gondolkodj el azon, hogy mi ér többet, az önsajnáltatás és a semmittevés, vagy a haladás, akár kislépésekben is.

2022. máj. 22. 20:37
 29/49 anonim ***** válasza:
0%

,,Értelmezd azt, hogy mit jelent az incel a köztudatban, és hogy szerinted mit jelent. "

Neked is javasolnám, hogy értelmezd, mert ez a fogalom nem az jelenti amivel egybe akarjátok mosni. Leszögezném, definíció szintjén sem vagyok incel, tehát semmilyen értelemben nem kell megvédenem a kérdezőt csak rohadtul ellenszenves ahogy csőcselék módjára nekimentetek egy random embernek látatlanban, akinek annyi a bűne hogy 18 évesen még nem szexelt:D

,,Viszont az incelség tényleg nem más, mint önsajnáltatás, hogy sikertelen vagy a nőkkel."

Ha ez így is lenne, nem igazán értem hogy ez miért kelt ekkora felháborodást. Amúgy szerintem se normális 18 évesen szűznek lenni, de a világ se az, attól messze vagyunk.

,,Ami hab a tetején, hogy itt alpárian viselkedsz, ami valószínűleg nem csak itt tanusított magatartás részedről."

Hol viselkedtem alpárian???

Mellesleg ti provokáltátot a kérdezőt, szóval az itteni viselkedést inkább nagyvonalúan ne nézzük...főleg egy anonim fórumon.

,,Nem fogadod el a másik véleményét, ha nem egyezik meg a tiedével."

Ti se vagytok túlzottan elfogadóak, nem is értem ezt a képmutató szöveget. Konkrétan ti kezdtetek provokálni, egy teljesen ártatlan kérdésre.

,,Ez a szűklátókörűség, hogy nem vagy nyitott semmire, csak arra amit ismersz."

Tükörbe is lehetne néha nézni ám...

Ti is letudjátok az inceleket annyival hogy picsogó óvodások, a nők meg hibátlan virágszálak.

Semmilyen különbséget nem látok a hardcore, nőgyülölő incelek meg feminista, férfiellenes nők meg az őket támogató simpek között. Egymásnak lettetek teremtve, a szélsőséges álláspontjaitokkal.

,,Többek között, ez is egy ok lehet(!) a sok közül, amiért sikertelen vagy a nőkkel - előre tudom, hogy most az a szöveg jön részedről, hogy nem vagy sikertlen, ha ...."

Hiszen az ugye tökéletesen lehetetlen hogy valaki csakúgy simán nem kell a nőknek, mert nem is tudom...mondjuk nem vonzóxd Ez teljesen kizárt ugye? Akinek nincs barátnője az töketlen, mint innen megtudtuk.

Az ilyen dumák amiket itt lenyomtok, nagyon kemények.

Te most kihez beszélsz egyébként???? ​

Az is durva amúgy hogy most nekem írkálsz itt látatlanban, kioktatsz, felsőbbrendűsködsz, úgy hogy most szólok ehhez hozzá először. Sokat elmond az itteni közönségről.

,,Szállj magadba egy kicsit és gondolkodj el azon, hogy mi ér többet, az önsajnáltatás és a semmittevés, vagy a haladás, akár kislépésekben is."

Most megint ki a Jóistenhez beszélsz?

Az haladás hogy néz ki felétek egyébként? Elmennek az incelek plasztikai sebészhez?

2022. máj. 22. 21:30
 30/49 anonim ***** válasza:
81%

Meg lett mondva szépen, hogy semmi baj azzal, hogy nem szexelt még, hiszen fiatal, bőven van még ideje.

És ettől még nem lesz incel, mert az egy beteg szekta akik tömegmészárlásokat végeznek az elborult elveik miatt.

Ez olyan, mintha egy arab büszkén ecsetelné, hogy ő Al-Káida tag, pusztán azért, mert arab származású, aztán nem értené, hogy miért menekül mindenki sikítva és rasszizmust kiáltana.

[link]

Estimese, gondolja meg a kérdező, hova akar tartozni...

2022. máj. 22. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!