Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért csinálhatja ezt??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálhatja ezt??

Figyelt kérdés

2019.08.26.-kán megismertem egy férfit.Én akkor 16 éves voltam.Ő 25.Beszélgettünk,minden jól ment köztünk(látszólag).kb 5-6 hónap múlva sor került volna a talira.Igen ám,csak h a pali elkezdte húzni az időt,összejött folyton mással (15-16 éves lányokkal a mára már 28 éves férfi most is 15 éves lány a párja),hazudozott,megalázott. Én meg hülye voltam és vártam,reménykedtem h eljön majd hozzám.Odáig is eljutottunk h könyörögtem neki egy bohócot csináltam magambol.Tudtam mit csinálok de valami hajtott h küzdjek érte pedig nem is én dolgom lett volna.A lényeg annyi h a legutolsó alkalommal megint megtudtam hogy van egy nője (már 1 éve együtt lesznek) befejeztük egymással.Aztán irkalt megint és újra elérte h fussak utána(úgy h nem is láttam őt soha)én még akkor szűz voltam.Lett egy barátom közben és hát lefeküdtem vele ezzel szerintem nincs baj mivel együtt voltunk.De viszont tegnap valami csoda folytán el jött hozzám az "ex" és nagyon csúnyán bánt velem.Hozzám se akart érni,nem szólalt meg,nem engedte h megcsokoljam,taszított magától,csúnyán beszélt velem,hazaakart menni tőlem,engem is küldött hogy menjek szopjam le más izejet stb. Megfejellek stb.🙃Képet se akart csinálni semmit,enni se engedett pedig az nap nem is ettem egyáltalán.Nagyon rosszul esett megalázott de jo h megtudtam milyen is ő valójában.Mikor meg haza ment: talizzunk még 1x minden más lesz!Ideges voltam(mert el mondtam neki h én már nem vagyok szűz)ne haragudj!Stb.De ma pl nem írt még csak reggel egy joreggelt..nem is kell !!

De ezt miért csinálja??? Mi jó származik neki ebből? Hiszen van párja akitől mindent megkap.Oké hogy kislány de akkoris.

2022. máj. 13. 13:53
 1/3 anonim válasza:
100%
Csak szórakozik veled. Felejtsd el őt, mielőtt még jobban beleránt az egészbe. Valószínűleg nem vesz komolyan és talán azt sem tudja, hogy ő mit akar. Nem tudom, neki ez miért jó, de hogy neked semmi jó nem származik belőle, az biztos. Ha továbbra is zaklat, szólj egy felnőttnek. Remélem, segíthettem.
2022. máj. 13. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

De ha neked jelenleg barátod van, akkor minek is engedted be? Főleg, hogy minden előjel nélkül állított be? Amúgy meg elvileg 18 vagy, 19 leszel, ennek a baromnak meg most is van egy 15 éves csaja.

Én a helyedben két lábbal rúgtam volna ki azt a férget, pláne azok után, amit leművelt.

Egyébként meg felejtsd el, egy perc figyelmet nem érdemelt volna.

2022. máj. 13. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért futsz még mindig utána? Kicsit gondolkozz el rajta, neked ez mégis miért éri meg? Hagyd ott őt a francba, ne veled szórakozzon.
2022. máj. 13. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!