Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálhatja ezt? 19/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt? 19/F

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel pár évvel ezelőtt nagyon jóban voltam és nekem be is jött a csaj, így megpróbáltam egyszer elhívni valahova, de kiderült, hogy ő egyáltalán nem gondol úgy rám. Ezek után eléggé megromlott a kapcsolatunk és nem igazán beszéltünk már, vagyis jóval kevesebbet inkább, mint azelőtt. A suliban persze köszöntünk egymásnak, néha beszélgettünk, meg volt hogy odajött megölelni. Így eltelt kb két év. Aztán most tavasszal megtudta, hogy összejöttem az egyik régebbi barátnőjével egy időre és utána amikor találkoztunk akkor mindig érdeklődött, hogy mi van úgy, hogy most már az véget ért. Búcsúzáskor meg volt, hogy nem mentem oda megölelni, ő meg számon kérte rajtam, hogy miért nem. Utána Snapen küldözgetett emlékeket, hogy még 2-3 éve ezen a napon itt jártunk, meg errefelé. Ugye azokra mindig reagáltam, így akkor beszélgettünk egy kicsit. Utána nekiálltunk streakelgetni, de kb két hónapig nem beszéltünk. De az utóbbi időben folyton replayeli a snapeimet, főleg ha mondjuk én is rajta vagyok a képen, meg például múltkor, amikor az arcomról küldtem, akkor azt le is mentette. Meg az egyik utána rámírt és felvetette, hogy találkozhatnánk, majd az utolsó pillanatban lemondta, hogy neki most mégse jó. Vajon mit akarhat?

2021. okt. 11. 08:11
 1/2 Senior Séf ***** válasza:
Változott a felállás. Most már ő is el tud képzelni többet.
2021. okt. 12. 10:51
 2/2 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondta vissza a találkát?
2021. okt. 12. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!