Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálhatja ezt?😅

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt?😅

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki idősebb, snapchaten beszélgetünk, szinte mindig ő kezdeményez egy beszélgetést (mivel van, hogy megnézi, nem ír, majd vmikor rám ír.) pár évvel idősebb..(ami számomra csak picit gond,több okból) de mikor beszélünk, nem tudom eldönteni, hogy kedvel-e. Egyszer tök kedves, majd hírtelen csak 2 szavas válaszokat ad, vagy nem ír vissza. Elhívott talizni is pedig, ami nem jött össze, mivel rossz napra tette ezt, és nekem akkor dolgom volt. Nem tudom eldönteni, hogy kedvel-e vagy nem, és azt sem, hogy miért csinálja ezt:/

Nekem a fiú tetszik, de nem tudom, hogy ez fordítva is így van, néha azt hiszem, néha nem:(

(Bocsánat ha rossz kategóriába tettem) L/-

2020. aug. 2. 01:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként ő keresett meg snapen, és instán is😅..
2020. aug. 2. 01:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elhívott találkozóra, nem volt jó az időpont. Miért nem ajánlottál másikat, ami jó? Hozdd fel neki a témát és beszéljétek meg mikor legyen. A többi majd a találka után alakul.
2020. aug. 2. 02:45
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Mielott szemelyes talalkozora mesz vele, feltetlenul beszelj vele videon is. Muszaj, hogy ne csak fenykepen lasd. En jartam mar ugy, hogy a "fiu" 36 evvel volt idosebb nalam, frissnyugdijas, es a hangja alapjan nem esett le, hogy egy ven f.... A fenykepe meg 30 evvel ezelotti volt.

Vigyazz magadra.

Egyebkent meg szokasos modszer az, hogy ugy csinal, mintha nem lennel fontos neki, es igy jol az oruletbe kerget :)

2020. aug. 2. 03:36
 4/5 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem kedvel.

A video tényleg jó ötlet, élőben még nyilvános helyen talizzatok (amit már gondolom elmondta mindenkinek 2milliószor)

Én a szerint gondolkodók, hogyha egy lány lemond egy randit, és nem próbál másikat ajánlani, akkor hagyom. Ez annak a jele, hogy nem érdekelem. (Nyilván az első alkalomról van szó)

Szerintem próbáld meg felhozni megint ezt a tali témát.

2020. aug. 2. 13:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:D igazából közel lakik hozzám, láttam már élőben is, de ugye akkor nem voltam vele beszélő viszonyban sem:D. Igazából ajánlottam neki, mondta, hogy meglátja még, mert szinte minden nap megy valahova..
2020. aug. 2. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!