Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálhatja ezt a csaj?
Kezdjük azzal hogy a lányt egyáltalán nem úgy ismertem meg mint aki olyan gyorsan szerelembe esne de mégis érzem mintha lenne valami de fogalmam sincs hogy most mi van vele
Idei évben iskola végén elég sokat beszélgettem vele és a barátnőjével aztán bekövettem őt instán is és osztályból talán 5 fiú követi őt amiből ő csak engem követett vissza meg egyszer egy magán dolog miatt nem mentem iskolába és teljesen random érdeklődött h mentem e iskolába
Aztán most az volt hogy eddig nem nézte az insta storymat de gondoltam biztos azért mert nem szokta ezeket alapból nézni vagy nem tudom, nem nagyon gondolkoztam ezen hogy miért nem, de most a haverom mutatta hogy az övét nézi folyamatosan, és hogy az enyém nem meri megnyitni vagy mi?
az, hogy nem nézi a sztorid nem olyan nagy gond, mivel abból, amit leírtál, nem igazán lehet megállapítani, tetszel-e neki vagy sem. adott más jeleket? pl sokat mosolyog miközben beszéltek?
mindenesetre beszélgess vele, írj rá vagy élőben is, csak úgy kerülhetsz közel hozzá.
Én is nagyon-nagyon fiatal lány vagyok, de nem tudom ezeket értékelni.
Nincs is face-em meg instam.
Ha bejön a srác odamegyek hozzá és érdeklődök felőle, bár általában előbb jön oda a srác.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!