Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jelezhetném neki hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezhetném neki hogy kéne lépjen?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 16 éves lány vagyok. A helyzet az hogy reggelente szoktam találkozni egy fiúval (úgy értve hogy minden reggel egymás mellett megyünk el, nem úgy hogy már beszélgetős viszonyban vagyunk vagy valami hasonló) aki tetszik. Remélem jól hiszem és én is neki, mert én amúgy nagyon szégyenlős vagyok, alig merek közelről a szemébe nézni, de messziről látom hogy folyamatosan néz, ma pedig amikor közelebb ért, akkor ő is elnézett utána pedig vissza rám. Ha ez jót jelent, kéne valahogy jelezzek neki, hogy lépjen, vagy kezdeményezzen beszélgetést. A baj csak az hogy nem egy suliba járunk, csak az utcán látjuk egymást minden reggel és annyi, szóval nem hiszem hogy lehetne belőle nagy dolog. De próba szerencse.... Tudnátok valami tippeket adni, hogy egy olyan beszari lány mint én milyen jeleket küldhet hogy megértse, de ne legyen túl rámenős? Merthogy leszólítani biztos nem merném, főleg ha a szemkontaktust is csak nagyon nagy akaraterővel tudom tartani.

Válaszokat előre is köszönöm 😇

2022. máj. 9. 21:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyogj rá :)
2022. máj. 9. 21:33
 2/27 anonim ***** válasza:
20%
Sry én fiú vok de én is beszarok vok
2022. máj. 9. 21:34
 3/27 anonim ***** válasza:
13%

(#2 vagyok)

Ja de amúgy van egy nagyon szar taktika ami nem is biztos hogy működik de azért leírom:

Szóval egymás mellett elmentek az utcán vagyis a járdán ha minden igaz. És akkor "véletlen" a valladdal neki mész. És utána elkezdessz bocsanatot kérni és hátha így eltudtok kezdeni beszélgetni.

2022. máj. 9. 21:37
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyogj ra, esetleg koszonj ra.
2022. máj. 9. 21:45
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja amúgy mindig koszonj neki
2022. máj. 9. 21:48
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
És sry a szobiametlesert
2022. máj. 9. 21:48
 7/27 anonim ***** válasza:
0%
*szoismetleserr
2022. máj. 9. 21:49
 8/27 A kérdező kommentje:

#3 egy fél éve járkálunk egymás mellett és egyszer se mentem neki. Szerinted nem kezdene el gyanakodni?😂 Vagy megmondaná nézz már a lábad elé bazdmeg😂

#4, #5 szerintem ahhoz is túl beszari vagyok. Fél év után egyszer csak így köszönjek rá?

2022. máj. 9. 21:51
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem ja
2022. máj. 9. 22:00
 10/27 anonim ***** válasza:
24%

De amúgy abba nincs semmi ha véletlen naki mész

(Én vagyok #3,#5,#6,#7,#9)

2022. máj. 9. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!