Hogyan jelezhetnénk a barátnőnknek, hogy mióta anya lett, "eligénytelenedett"?
Ne a rosszindulatot gondoljátok bele a kérdésembe.
Most lesz februárban 1 éves a kislánya, minden mást elhanyagol mellette. A külsejét, a férjét, a baráti kapcsolatait. Vagy ha nem teszi, olyan helyekre is magával hozza a gyereket, ahová kisbaba egyáltalán nem való. Pl. nyáron tartottunk lánybúcsút, 4 napos balatoni vitorlázás + wellness, és persze iszogatás. Meghívtuk őt is, kapcsolódjon ki kicsit. Erre mondja, hogy hát ő hozná az 5 hónapos gyereket is, majd mikor mondtuk, hogy nem éppen bababarát buli lesz, senki nem hozza a gyerekét, vérig sértődött. Most szerveztünk barátokkal síelést, hívtuk őket is, előttünk vesztek össze, hogy a gyereket kell-e hozni, vagy sem... Mindenhová vinné, a gyerek fél az idegenektől, általában nonstop ordítás a dolog vége, meg hogy mindenki minket néz.
A férje jóban van az én párommal, mesélt, vagy inkább panaszkodott neki többször. Egy éve külön alszanak, egyáltalán nem szexelnek, sosem randiznak, semmit nem csinálnak kettesben. Pedig ott vannak a nagyszülők, nagyon rendesek és a pici a szemük fénye, segítenének mindenben. A párom mondta, hogy többször pedzegette már a válást is, vagyis ilyeneket mond, hogy nem tudja, kibírják-e még ezt az évet egyáltalán, meg hogy ne tudja meg a párom, mekkora önuralom kell, hogy egyik reggel ne pakolja össze a cuccait és költözzön el valahová egyedül. Ezeket így nem akarom visszamondani a barátnőmnek, de ez tényleg nem fog semmi jóra vezetni.
Az ilyennek tök mindegy, mit mondasz.
Nekem is van ilyen ismerősöm, a pasija csak azért nem hagyja el, mert kb a csaj tartja el (meg szinte biztos vagyok benne, hogy van neki a mellékvágányon egy-két másik nője)
Szerintem egy 5 hónapos gyereket nem szabad folyton magára hagyni napokra mert én bulizni akarok meg sielni. Szórakozni kell rövid az élet és nincs idő a gyerekre. Aki ilyen életet választ, az ne szüljön addig. Amikor gyereke lett ő tisztába van azzal, hogy ott kell lennie mellette. 5 hónapos gyereket nem lehet nagymamára sózni napokra. Neki szüksége van az anyjára. Ismerősöm is vitte a lányát a leánybúcsura és jól szórakozott mindenki. Annyi hogy ő nem ivott annyit, és korábban elmentek. De senkinek nem volt vele baja, pedig történtek durva dolgok hallomásból.
Nem is értem mit képzeltek. Egy hyerek mellett pedig még takaritani se könnyü meg még főzni is. Nem, hogy sminkelni meg hajat csinálni amikor úgy is csak otthon van. Pofám leszakad. És ezt miért nekem kell jobban tudnom nálatok 23 éves fiú ként?
Nem érdekel ha lepontoztok mert nem változtat semmin. ^^
Nem hiszem hogy ennél a nőnél is csurogna a zsír a hajából. Az meg, hogy otthon nem vesz fel magassarkút szerintem jól van. Egy házas embernek nem elvárás mindig jól kinéznie.
Ha a párod mimdig megakar felelni neked az lehet azt jelentené, hogyha picit elhagyná magát és mással is foglalkozna, akkor neked már nem fog kelleni. Senki nem szeret mindig megfelelni valakinek még ha az is látszik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!