Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan jelezhetnénk a barátnőn...

Hogyan jelezhetnénk a barátnőnknek, hogy mióta anya lett, "eligénytelenedett"?

Figyelt kérdés

Ne a rosszindulatot gondoljátok bele a kérdésembe.

Most lesz februárban 1 éves a kislánya, minden mást elhanyagol mellette. A külsejét, a férjét, a baráti kapcsolatait. Vagy ha nem teszi, olyan helyekre is magával hozza a gyereket, ahová kisbaba egyáltalán nem való. Pl. nyáron tartottunk lánybúcsút, 4 napos balatoni vitorlázás + wellness, és persze iszogatás. Meghívtuk őt is, kapcsolódjon ki kicsit. Erre mondja, hogy hát ő hozná az 5 hónapos gyereket is, majd mikor mondtuk, hogy nem éppen bababarát buli lesz, senki nem hozza a gyerekét, vérig sértődött. Most szerveztünk barátokkal síelést, hívtuk őket is, előttünk vesztek össze, hogy a gyereket kell-e hozni, vagy sem... Mindenhová vinné, a gyerek fél az idegenektől, általában nonstop ordítás a dolog vége, meg hogy mindenki minket néz.

A férje jóban van az én párommal, mesélt, vagy inkább panaszkodott neki többször. Egy éve külön alszanak, egyáltalán nem szexelnek, sosem randiznak, semmit nem csinálnak kettesben. Pedig ott vannak a nagyszülők, nagyon rendesek és a pici a szemük fénye, segítenének mindenben. A párom mondta, hogy többször pedzegette már a válást is, vagyis ilyeneket mond, hogy nem tudja, kibírják-e még ezt az évet egyáltalán, meg hogy ne tudja meg a párom, mekkora önuralom kell, hogy egyik reggel ne pakolja össze a cuccait és költözzön el valahová egyedül. Ezeket így nem akarom visszamondani a barátnőmnek, de ez tényleg nem fog semmi jóra vezetni.

2022. febr. 1. 09:21
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
69%
Azért 6 hónapos gyereket ne passzolj le 4 nap balaton miatt 😀
2022. febr. 1. 12:49
 22/38 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy akik így szidják az anyákat, hogy milyen gyerekmániások, na azokból lesz az igazi véranyuka 😀
2022. febr. 1. 12:50
 23/38 anonim ***** válasza:
54%
Az baszna be.... én nem akarok gyereket. Csak vannak tapasztalataim hogy viselkednek a momzillák.
2022. febr. 1. 12:52
 24/38 anonim ***** válasza:
44%
Na igen, ezek lesznek a legdurvábbak akik kárognak, hogy "nem akarok gyereket" 😅😅😅
2022. febr. 1. 13:01
 25/38 anonim ***** válasza:
70%
Édesem, technikailag sem lehet, el vagyok kötve. Akart volna szülni a franc.
2022. febr. 1. 13:02
 26/38 anonim ***** válasza:
33%
Uh, akkor szánalmasabb vagy mint azt gondoltam :(
2022. febr. 1. 13:08
 27/38 anonim ***** válasza:
70%
Hát mindenki magából indul ki :) További szép napot neked.
2022. febr. 1. 13:09
 28/38 anonim ***** válasza:
26%
Neked is :)
2022. febr. 1. 13:10
 29/38 anonim ***** válasza:
20%

28

Én a helyedben példát vennék róla és ilyen gusztustalan féregként nem örökíteném a trágya génjeimet. Van érték, amit át tudsz adni a lárvádnak vagy csak más adójából élve járatjátok a pofátokat, mint a többi hulladék, akit a férje tart el?

2022. febr. 1. 14:10
 30/38 anonim ***** válasza:

29

Édesem, majd megnősz :)

2022. febr. 1. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!