Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jelezhetném hogy szeretem?
Van egy fiú az osztályban akivel szerelmesek vagyunk. Igazából még nem biztos hogy járunk. Egymás mellet ülünk és sokszor simogat meg bököd. És becéz meg néha bókol is. Meg ilyenek. Én mindig rámosolygok meg nevetek ha valamit mond meg szerintem el is pirulok. Meg egyszer rákérdezett hogy szeretem e és igent mondtam. De úgy érzem hogy ez kevés mit csinálhatnák még? A válaszokat előre is köszönöm.
Mindketten hetedikesek vagyunk.
Tanulnod kéne, nem pasiznod kislány... xD
Többre mész vele ennyi idősen, főleg, ha azt írod, hogy "még nem biztos hogy járunk". Ilyen nincs. Vagy jártok (ezt mindketten elismeritek, és kimondjátok, illetve nyilvános, és tudja mindenki, a családod is) vagy nem jártok... Átmenet a kettő között nincs, illetve van, a friendzone, de az a ti esetetekben más.
#1 köszönöm megpróbálom
#2 tanulok is de ha szerelmesek vagyunk.....Igazából még nem beszéltük meg hogy járunk de már többször mondta hogy a csaja vagyok meg udvaról......
Köszönöm a válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!