Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki hogy szeretem?
Nem tudom, hogy mire vársz? Mi mondjuk meg neked, hogy hogy mondd ki "szeretlek"?
Ehhez, csak fel kellene kötnöd a bugyidat és odaállni az illető elé, aztán kinyitni a szádat, és elmondani a helyzetet.
Ha van benned annyi, akkor ezt ÉLŐBEN teszed és nem facebookon, vagy levélben.
Én is erre készülök, csak én lány vagyok és fiúnak szeretnék nem szerelmet valami, inkább csak közölni vele, hogy kedvelem.
Ha osztálytársak vagytok, hasonló a helyzeted, mint nekem. Az én kiszemeltem eggyel alattam jár, ezért én egyik szünetben, vagy még reggel a szekrényeknél megkérdezem tőle, hogy tudnánk-e beszélni valamikor, amikor ráér, mondjuk órák után.
Ha nem egy bunkó lány, akkor engedni fogja, hogy beszélj vele, és visszautasítani semmi fog, legalábbis nem durván. Azt már a vallomásod után látni fogod a szeméből, hogy hogy érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!