Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben?
Kicsi bonyolult, próbálok rövid lenni.
Lány létemre van egy nagyon jó fiú barátom, aki tetszik az egyik legjobb barátnőmnek. Elég nagy esélyt látok rá, hogy bejövök a fiúnak, de ezt csak gondolom. Nekem tetszik valaki más, de az érzéseim kicsit kezdenek gyengülni, és úgy érzem bele tudnék zúgni a barátomba. Ezt nagyon el akarom kerülni, szerintem érthető okokból.
Hát.... ez szar ügy. De először azt gondold végig ha ő tudna erről akkor is bepróbálkozna vagy nem . Ha igen ,
1 elég szar barát már nem azért
2 akkor e miat ne streszelj
ha nem akkor
vagy tarsd ezt titokban de felejsd el palit
vagy beszéld meg ezt a barátnőddel ( ha igaz barát akkor nem fogg besértődni (...annyira...) és találjatok erre megoldást.
+1 : mivel ő szeretett belle először ( legalábis ő közölte először) így hát jogosan ,,övé'' ( persze nem lehet egy fiút birtokolni de érted hogy értem)
EGY SRÁC NEM ÉR ANNYIT HOGY TÖNKRETEDD A BARINŐDELL A
JÓ BARÁTI VISSZONYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Először is gratulálni szeretnék neked, már rég láttam ebben a kategóriában olyan kérdezőt, aki értelmesen és tömören fogalmaz, és a kérdésének is van értelme:D
Viccet félre téve, a szerelem olyan dolog, amit nem tudsz irányítani. Ha beleszeretsz a legjobb fiú barátodba, arról nem tehetsz. Ha most még nem vagy belé szerelmes, akkor ne próbálj meg a barátnőd és közé állni, még akkor sem, ha biztosan tudod, hogy a srácnak nem tetszik a barátnőd. De ha közben beleszeretsz te is a fiúba, akkor beszélned kéne a barátnőddel erről.
Köszönöm az értelmes válaszokat. Először szerintem adok egy kis időt a dolognak. Lehet, csak pillanatnyi.
A barátnőim biztosan megértené, nem sértődne meg (de igen, neki tetszett először, így biztosan nem fogok összejönni vele), csak én érezném magam borzasztóan a kialakult helyzet miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!