Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet a fiúkkal beszélgetni?
Figyelt kérdés
Mindig gondjaim voltak ha fiukkal kell beszélgetni, valahogy nincs közös témánk. Sem a sportokhoz sem az autokhoz nem értek így a beszélgetések elég laposak szoktak lenni. Ne értsetek félre nem pasizni akarok csak valami téma kéne miről lehet ilyenkor beszélni?
18/L
2022. ápr. 28. 18:10
1/9 anonim válasza:
Foci, alkohol, párkapcsolat, állatok, jövőbeli tervek, családi háttér, szabadidő stb. a lehetőségek tárháza végtelen
2/9 anonim válasza:
Húúú hát nem tudom, te milyen fiúkat ismersz, de nálunk messze nem csak erről tudnak beszélni. Filmek, zenék, suli, ki milyen egyetemre akar menni, hobbik, tanulás. A lányokkal mikről beszélgetsz? Szakadjunk már el ezektől a sztereotípiáktól, hogy a fiukat csak a sport meg a kocsik érdeklik, a nőket meg csak a ruhák meg a smink, mert ez elég gáz.
3/9 anonim válasza:
A havibajos naptár alkalmazásodról pölö.
4/9 anonim válasza:
Mindenkivel másról tudsz beszélni. Nincs olyan, hogy a fiúkat ez meg az érdekli. Én pl. balettozom és szeretem a művészetet, de szívesen beszélek pszichológiáról is a barátaimmal. Ha egy lány velem az autókról vagy hasonló dolgokról akarna beszélni, hát nem sokáig beszélgetnénk vagy igyekezném elterelni a témát. :D
6/9 anonim válasza:
A fiúkat nem csak ezek a témák érdeklik. A sminkelésen és egyéb tipikus "női témákon" kívűl a legtöbjükkel szinte bármiről lehet beszélni.
7/9 anonim válasza:
Bármiről. A fiúkat nem csak ez a 2 dolog érdekli (legalábbis a normálisabbakat).
8/9 anonim válasza:
Engem például sem a sportok, sem az autók, se semmi tipikus "férfias" dolog nem érdekel. Nem mindenki egyforma, lesz akivel megtalálod a közös hangot idővel.
9/9 anonim válasza:
én és a haverjaim általában kecskékről beszélünk azok szaporításáról és arról hogy milyen vicces amikor 1 dagadt ember fut és pattog a hája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!