Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért szeretne az a lány beszélgetni velem mesengeren, aki más fiúkkal sokkal többet szokott beszélni a valósãgban, s jól érzi látszatra magát, ha beszélget velük?
Mostanában az a lány már kétszer egymás után beszélgetést kezdezményezett interneten velem. Egy suliba járunk, s látom, hogy osztályból 16 fiúból 5-en valószínűleg szerelmesek belé. Azok a fiúk mindig beszélgetnek vele, amikor lehet, illetve ha az egyikük beszélget azzal a lánnyal.
A lány pedig az egyikkel szokott hazamenni is.
Szóval biztos hogy azok a közül szerelmes valakibe, belém valószínűleg nem. Esélyen szerintem semmi, de más kérdéseimre mások azt mondták, hogy tuti kedvel engem, szeretne velem lógni, milyen további jelekre várok még?...stb.
Szóval a kérdéd az hogy mért szeret(ne) beszélgetni velem interneten, ha másokkal valószínűleg jól érzi magát?
Több információhoz nézzétek meg ezt a kérdésemet:
Ez szerelem akar lenni ez egy szép diák lánnyal?
(Ui: benne többet megtudhattok rólam s róla, hogy milyen viszony lehet közöttünk.)
Én a helyedben vigyáznék.
Sok ilyet láttam/hallottam már, kb mind pofáraeséssel végződött, a lány meg jót röhögött a markába.
Persze nem kell automatikusan a rosszra gondolni, de sajnos nagyon sok az olyan buta kis liba, aki ezzel szórakozik, hogy elhúzza a mézesmadzagot az ember előtt, aztán közben nem is akar semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!