Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki tetszik, de nem írt rám megint. Nem tetszem neki, nem szeretne velem többet beszélgetni? Többi lent.
"Lehet,hogy még fiatalnak érzi magát egy párkapcsolatra, vagy elköteleződésre; "
Ezt miből következtetted? Vagy csak full random tippeket nyomsz? Kíváncsi vagyok a lányok hogy beszélhetik meg a fiús ügyeiket, fullosan fogalmuk sincs mivan de azért osztják a tanácsokat.
Konkrétan az első válaszoló csak végig tippelte az egész sztorit.
"Untattam?"
Ha untattad volna, nem beszéltetek volna órákat.
"esetleg nem akar velem beszélni? "
Attól hogy nem ír, nem jelenti azt hogy nem akar beszélni.
Végtelen lehetőség van, miért nem ír.
Elsősorban Ő TETSZIK TE NEKED, tehát a te dolgod lenne hogy írj, nem az övé. Ő lehet nem érez akkora vonzódást irántad, csak jól elvoltatok, és nem te jársz a fejében hogy keressen téged.
Itt nincs olyan, hogy nem tetszel neki. Valami tetszik neki benned, és lehet olyan is ami nem, de mivel órákat beszélt veled, ezért nyitott feléd. Ha az első pár óra beszélgetés után már nem keres meg téged, TALÁN neked kéne, ha már Ő TETSZIK NEKED, és nem fix hogy te neki igen. De ez csak az én hülye fiús logikám, hogy ha valaki tetszik nekem akkor nem azt várom hogy Ő lépjen, hanem én, bár ez elég bugyuta logika, igaz.
"Erre én ráírtam a srácra, hogy elnézést a barátnőm üzenetéért, "
Miért? Full jó esélyt adott a barátnőd, te meg elnézést kérsz a semmiért.
En megvarnam, hogy o irjon. Ha hianyzik a tarsasagod neki, ugyis keresni fog.
Amugyis, kinek kell olyan fiu, aki kezdemenyezni sem mert...
Ha meg nem ir, akkor le van szrva, ezer mas fiu letezik, ne pont o kelljen.
Szerintem vard meg amig o ir.
Nehogy csalodas legyen a vege,s haragudjal magadra,amiert Te irtal ra.
Lehet,hogy taktikazik! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!