Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszelgessek egy fiúval, akivel csak most kezdtünk beszélgetni?
Figyelt kérdés
Viszonylag régóta szeretem ot, de csak most jöttem ra, hogy ha nem teszek semmit, rohadtul nem fogok vele összejönni, szóval egyre többször megyek mar oda hozza, par szót váltani, de most mar kicsit tartalmasabb beszélgetéseket szeretnek vele. Csak nem tudom, miről. Nagyon konkrét egyenlőre nem akarok lenni (pl.: es mit csinálsz hétvégén?), csak azt akarom, hogy egyenlőre baráti viszonyban legyünk. Nem is kell olyan sok minden, csak hogy hogyan kezdjem a beszélgetést, a többi mar jon magától, csak egy jo indító téma kene. Valaki tipp? Köszönöm a valaszt2018. jan. 10. 21:42
2/4 anonim válasza:
hogy szeretheted ha nem is tudsz róla semmit? ezt sose értettem
4/4 anonim válasza:
Kerdezd meg hogy sportol-e valamit vagy sem ha igen akkor mit meg a hobbijairol vagy a márkákrol meg az autókról ha tudsz róla valamit és így stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!