Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiúkkal miről szerette...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúkkal miről szerettek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Olyannal akivel még nem ismeritek egymást annyira

2016. dec. 6. 22:21
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Korotokat is írjátok :D
2016. dec. 6. 22:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Arról amiről mással is, nincs külön témám fiúkhoz:D Arról szeretek beszélni értelem szerűen amit szeretek. Tehát filmek, sorozatok, youtube videók, videojátékok, könyvek, művészetek, stb stb. Igazából nagyon sok témához hozzá tudok szólni és szívesen szólok hozzá.
2016. dec. 6. 22:33
 3/15 anonim ***** válasza:
47%

19 és elèg sok mindenről. Persze a férfiak többsège üresfejű (persze lányok között is sok nem azt mondom), ezért nálam 1 randi sokszor a max. szokott lenni.

Sokszor csak ott vannak melletted és erzed h na ezt sem érdekli a világon semmi 😂

Szerintem minimum h a hapsi tájékozott legyen, én is az vagyok.

De nemrég, itt megismertem egy zsidó srácot és még az akkját is nekem adta😃

De ez egy hosszú sztori hogy miért és hasonlók na de Ő pont olyan amilyet elképzeltem.

Egy született cukorfalat, a héten lesz első randink, rögtön a Nemzeti Galériában amit nagyon várok mert ilyen kis művész.

Nem nagyképű meg rettentően titokzatos és érzékeny de szerintem ez nála haszonra fordult.

Mert olyan mint egy kétlábon járó valami.

De nehéz volt rávenni én meg Pesten lakom és nem szereti a várost mert egyszer látta ahogyan rendőrök megvertek egy hajléktalant😔

Szóval nehéz lesz meg egy csomó más okból is de szerintem ha olyan sráccal találkozol akkor majd érzed te is.

Mármint én is erzem. Ilyenkor ez nem is kérdés miről beszélgettek.

Ha épeszű srác mindig lesz témátok, remélem legalábbis ☺

Persze ki mire vágyik, ha valami nagymenőre vágysz kocsival meg más nagyzoló dologgal ne várd h Woody Allen legyen😏😏😏

4/15 anonim ***** válasza:
ez lemaradt: 19
 5/15 anonim ***** válasza:

2es egyszerre küldtük el.

Bár én videójátekokban pont nem vagyok otthon, de mivel ez a srác játszik így figyelek ha ilyenekről beszél.

Szóval az is fontos hogy erdeklődj ha valami épp nem közös.

Legyél kíváncsi😃

2016. dec. 6. 22:36
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még :D

#3 nem tom miből gondolod hogy lány vagyok😂

2016. dec. 6. 23:04
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát én igazából bármiről, csak normális téma legyen és tudjon írni a srác...:D Nagyon zavar, ha valaki nem tudja rendesen kifejezni magát. De hát ez csak egyéni szeszély:)

Amúgy ha ismeretlen, általában bemutatkozok, és magamról, családról, számomra fontos dolgokról beszélek, ezekről tudok mit mondani:)

17/L

De akkor nem vagy lány?

2016. dec. 6. 23:06
 8/15 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2016. dec. 7. 13:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Engem ott fognak meg ha meg tudnak nevettetni :D

14/L

2016. dec. 7. 15:09
 10/15 anonim ***** válasza:

Igazából ha a srác tetszik akkor onnan mindegy miről beszélek vele és onnan elrontani nehezen lehet :D

Amúgy bármelyik sráccal bármiről el tudok csevegni ha nem tahó a gyerek :D

2016. dec. 7. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!