Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok beszélgetni hasonló korú emo fiúkkal? (13/L)
Figyelt kérdés
Már régóta beszélni szeretnék olyannal aki olyan mint én viszont nem találkoztam még soha senkivel.2017. febr. 18. 16:47
1/32 anonim válasza:
Mivel sokan lógnak fent az interneten manapság, ezért ott könnyen tudsz sztem.:) De keresgélj publikus helyeken is, majdcsak lesz valakit:)
2/32 anonim válasza:
A biológia tanárunk azt mondta, hogy az emok rég kihaltak:D
3/32 A kérdező kommentje:
Pedig nem élő példa is van rá.
2017. febr. 18. 17:49
4/32 anonim válasza:
tumblér esetleg
bár nem tudom, már 2008 óta egy emoval sem találkoztam főleg nem fiúval de azért próba cseresznye
5/32 anonim válasza:
Ki akarnak tűnni csak a tömegből,hogy ők "milyen egyediek" közbe ők se többek egy átlag embernél,sőt olykor rosszabbak is..és igen az emókkal kapcsolatban nincs túl jó véleményem,közbe én is olyan akartam lenni régebben lol
6/32 anonim válasza:
Kisfiúk azok...miért vonzódsz az 50 kilós gyökerekhez?
7/32 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más az ízlése. Nekem ők neked mások. Pont ezért különbözik mindenki.
2017. febr. 18. 22:14
9/32 A kérdező kommentje:
Pontosan hogy is érted ezt? Miért ne lennének?
2017. febr. 18. 23:04
10/32 anonim válasza:
Attól,hogy valakinek van f*za, nem férfi.
1. Semmihez se értenek.
2. Egyedül összeroppantanék egy imós bandát valszeg...Gyengék.
3. Vagdossák a karjukat ahelyett, hogy felkötnék a nyakuknál fogva magukat egy villanypóznára spaniferrel.
4. Nem tudják mi az a munka.
5. ...
Nem fogok felsorolni többet, az a lényeg, hogy az egész szubkultúra egy lázadás. Úgyis ki fogod nőni. Tudom, tudom...sose növöd ki. :) Dehogynem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!