Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hatásos szöveg ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hatásos szöveg ez?

Figyelt kérdés

Pár napja megtetszett egy lány instán. Személyesen nem ismerjük egymást de nagyon rá szeretnék írni.

Kérdésem hogy ha egy ilyen szöveggel írok rá az bejönne-e vajon neki és nem lenne-e túl nyálas:

Szia! Ne haragudj, hogy így ismeretlenül zavarok. Egy ideig gondolkoztam, hogyan is kellene jól elkezdenem a beszélgetést és még most sem igazán tudom,hogy hogyan kellene. Ezért inkább csak leírom, amit gondolok.Amikor megláttam a képeid, a szemeid azonnal megfogtak és örülnék, ha megismerhetném, ki és mi rejlik azok mögött a szép szemek mögött.

Ez az őszinte véleményem róla, nem kamu csajozós duma akar lenni.

Köszönöm.

2022. ápr. 27. 23:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
12 de nagyképűűűűű :D
2022. ápr. 30. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!