Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ez mennyire lekoptatós...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez mennyire lekoptatós szöveg?

Figyelt kérdés
Nekiálltam beszélgetni instan egy lánnyal, és mint kiderült sokszor szoktunk ugyanabba a bárba járni, vannak közös ismerosok is de eddig mindig elkerültük egymást. Felhoztam hogy egyszer mehetnenk egyutt is, benne volt es tetszett is neki az otlet. De amikor rakerdeztem hogy elotte nem lenne e kedve setalni egyet vagy beulni vhova kavera/sutire, azt mondta hogy valakivel van alakuloban igy addig amig nem tudja vele mi lesz addig kavezni nem, de hogy a bárba meg szivesen eljonne velem. Az addig utan a mondat kozepen tett egy felkialtojelet, de nem tudom hogy azt nyomatekositasbol tette, vagy csak felrenyomta. 20eves o is en is.
2021. aug. 11. 02:04
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Lefordítom. Van egy pasi, aki csak hitegeti, de ő mégis reménykedik. Tudja, hogy nem lesz belőle semmi, ezért téged is inkább kételyek közt tart. Így ha az első srác elutasítja vagy nem jön össze a dolog ott leszel te, akit elő tud venni.
2021. aug. 11. 05:05
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Igazat adok az egyes válaszolónak.

Azonban, ez nem teljesen lekoptatós szöveg, mert ha az lenne, akkor a bárt is elmondta volna. Most csak annyi van, hogy van egy srác, akivel vagy lesz valami vagy nem, majd kiforrja magát.

2021. aug. 11. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Hát apukám te erősen egy b terv vagy. Te döntésed, hogy akarsz-e második választás lenni vagy nem, de nekem elég rossz lenne ha azért jönnének velem össze, mert egy másikkal nem jött neki össze a dolog.
2021. aug. 11. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Te vagy a biztonsági tartalék :(
2021. aug. 11. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
59%
Ha van időd (bizonyára van) várj rá, illetve tartsd a gyakori kapcsolatot. Lehet, hogy Te nyersz.
2021. aug. 12. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!