Ha valakivel találkozást próbálok megbeszélni és ezt írja, ez valójában lekoptató szöveg akar lenni?
Figyelt kérdés
Az, hogy még nem tudja mikor lesz jó neki, majd ír. Valójában ilyenkor a másik csak le akar koptatni hogy ne nyaggassam ezzel hogy találkozzunk, vagy tényleg nem tudja előre mikor ér rá?2020. okt. 12. 09:31
1/5 anonim válasza:
Attól függ mennyi időt vár azzal, hogy majd ír.
2/5 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mennyit nyaggatod, mennyire sürgeted ezzel.
3/5 anonim válasza:
Szerintem lekoptató szöveg.
Vagy ... még nem tudja mikor lesz jó neki = N db másik partnerrel van egyeztetett randi-időpontja, és ha azok lezajlanak, utána dönt arról, hogy van-e értelme téged is megnéznie élőben.
Tudod, mintha autót akarnál venni, és sorra járnád a meghirdetett helyeket. Ha valahol találsz egy igazán jót, akkor nem biztos, hogy a még hátralevőket egyáltalán meg fogod nézni.
4/5 anonim válasza:
Vagy olyan a munkája, vagy a hobbija (mint az én férjemnek), vagy valami akut esemény van a családjában ami miatt a feje tetején áll az időbeosztása, vagy egyszerűen egy szervezetlen emberről van szó, aki nem lát egy-két napnál messzebbre. Vagy lekoptató szöveg.
Ennyiből szerintem nem lehet biztosra eldönteni. Sokminden lehet mögötte.
5/5 anonim válasza:
Szerintem erre rá lehet érezni azért. Ha pl. egy városban éltek, egymástól 15 percre és egy fél órát nem tud rászánni, akkor nyilván lekoptatás. Ha az ország másik végében él és egy találka 1-2 napját elvinné, akkor valószínűbb, hogy tényleg nem ér rá. Hallgass a megérzéseidre. Én akkor szoktam ezt mondani, ha le akarok pattintani valakit, de nem akarok tahó lenni. Egyébként azt vallom, hogy arra van időm, amire szánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!