Ez hülyítős szöveg? Vagy így gondolhatja?
Elég távol élünk egymástól az illetővel sajnos. Mindig megemlítjük, hogy ez mennyire kár (bár én ennek ellenére is szívesen összejönnék vele). Nagyon jól kijövünk és persze gyakran eljátszunk a gondolattal, hogy ha ott lennék, akkor ez és az. Pl. lefekvés előtt milyen jó lenne, ha odabújhatnék hozzá, vagy ha simogathatna amíg elalszom stb, és hogy bárcsak eljönne már az első ilyen alkalom, hogy mellékucorodhatnék. Ez beetető szöveg vagy tényleg ezt érezheti?
Volt már szó a találkozás, de ő hívott engem, vagyis pedzegette, de nem akarom beadni a derekam, mert úgy vagyok vele, hogy a fiú jöjjön a lányhoz. Nekem van igazam szerintetek?
szerintem is első találkozásra utazzon a fiú hogyha nagy a távolság. vagy találkozhatnátok valami köztes helyen is.
nagyon ne éld bele magad a dologba. mióta beszélgettek? ha sokáig húzzátok a találkozót valószínűleg nem lesz az egészből semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!