Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hatásos szöveg ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hatásos szöveg ez?

Figyelt kérdés

Pár napja megtetszett egy lány instán. Személyesen nem ismerjük egymást de nagyon rá szeretnék írni.

Kérdésem hogy ha egy ilyen szöveggel írok rá az bejönne-e vajon neki és nem lenne-e túl nyálas:

Szia! Ne haragudj, hogy így ismeretlenül zavarok. Egy ideig gondolkoztam, hogyan is kellene jól elkezdenem a beszélgetést és még most sem igazán tudom,hogy hogyan kellene. Ezért inkább csak leírom, amit gondolok.Amikor megláttam a képeid, a szemeid azonnal megfogtak és örülnék, ha megismerhetném, ki és mi rejlik azok mögött a szép szemek mögött.

Ez az őszinte véleményem róla, nem kamu csajozós duma akar lenni.

Köszönöm.

2022. ápr. 27. 23:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Én agyf@szt kapnék, de biztos van akit be tudsz ezzel etetni.
2022. ápr. 29. 10:25
 12/21 anonim ***** válasza:
19%

Nyálas,határozatlan.

Írj rá :szia béby , jók a fotóid élőben is így nézel ki vagy ezek csak tipik kamu minden szép instafotók. Van kedved egy találkára?!! Szombaton talán ráérek!😉

Ha ez a szöveg nem válik be akkor vagy lezbi vagy fapina.

2022. ápr. 29. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

Na pl amit most írt a 12-es, sok szempontból jobb.

Egyértelműen határozottabb, flörtölős amivel ugyanúgy az a cél hogy szimpi neked és akarsz tőle valamit de hatásosabb így a megfogalmazás, ez nem nyálas és szánalmas, nem félénk meg bátortalan.

És ez az élőben is így nézel-e ki vagy csak képen, ez szemet fog neki szúrni, erre szerintem mindenképp visszaírna, már csak azért is mert kicsit sértheti a büszkeségét. Ezt egy kihívásnak veheti amivel bizonyítani akarhatja hogy ő tényleg ilyen, és ebből az is lejön hogy te élőben szeretnéd látni. Ha te is szimpi vagy/leszel neki akkor ő is látni akar élőben, szóval tudnátok találkozni is ha minden jól megy.

Ezzel is kitűnsz a többi közül és jó értelemben. Lehet lesz aki szerint ez rossz ötlet, de szerintem bejönne egy lánynak és megér egy próbát. Szerintem ez az üzenet belefér.

Látod, ez a stílus mondjuk jobban nyerő. Valahogy ilyenre kéne kicsit formálni a dolgaidat a lányok közeledésében.

2022. ápr. 29. 22:06
 14/21 anonim ***** válasza:
27%
#12 ez még rosszabb mint a kérdezőjé
2022. ápr. 29. 22:07
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

Térj a lényegre, az mindig beválik. Ne magyarázkodj semmit, ne csorgasd a nyálad mert csak letámadod vele.

Hozd fel egyből az elején a talit, kalkuláld bele ahogy ráírsz, ebből rögtön levágja mit akarsz, miért írtál.

Ha neki is tetszenek a képeid akkor be fog neki jönni hogy talizni akarsz vele.

Ezzel nem azt mondom hogy egyből ismeretlenül félóra múlva kell összehozni, de érdemes tényleg a lényegre térni az elején. Aztán beszélgethettek és majd ha ideális akkor találkozhattok.

2022. ápr. 29. 22:23
 16/21 anonim ***** válasza:
43%
#15 a lényegre azért nem kell térni. Ne azt írja neki szerencsétlen ,hogy szia de gerincre vágnálak stb..😅😅
2022. ápr. 29. 22:25
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

Hát azért ha egy ismeretlen faszi így írna rám, akkor azt személy szerint legszívesebben nyakon vágnám.

2022. ápr. 29. 22:27
 18/21 anonim ***** válasza:
48%
16, nem is arra értettem én sem nyilván. De egy talit nyugodtan felhozhat.
2022. ápr. 29. 22:29
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

#17 😂😂😂😂

Akkor reméljük nem te vagy a kiszemelt.

2022. ápr. 29. 22:33
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"Egyértelműen határozottabb, flörtölős ... ez a stílus mondjuk jobban nyerő. Valahogy ilyenre kéne kicsit formálni a dolgaidat a lányok közeledésében."

De ő nem ilyen. Akkor meg ne akarjon ilyennek tűnni pár mondatban - hogy aztán meg élőben, vagy később, további írogatásokból kiderüljön, hogy ez egyáltalán nem ő. Mert minek? Semmi értelme.

(Jobban nyerő? Kicsit túlzásba vitted az angoltanulást a magyar rovására.)

2022. ápr. 30. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!