Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hatásos szöveg ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hatásos szöveg ez?

Figyelt kérdés

Pár napja megtetszett egy lány instán. Személyesen nem ismerjük egymást de nagyon rá szeretnék írni.

Kérdésem hogy ha egy ilyen szöveggel írok rá az bejönne-e vajon neki és nem lenne-e túl nyálas:

Szia! Ne haragudj, hogy így ismeretlenül zavarok. Egy ideig gondolkoztam, hogyan is kellene jól elkezdenem a beszélgetést és még most sem igazán tudom,hogy hogyan kellene. Ezért inkább csak leírom, amit gondolok.Amikor megláttam a képeid, a szemeid azonnal megfogtak és örülnék, ha megismerhetném, ki és mi rejlik azok mögött a szép szemek mögött.

Ez az őszinte véleményem róla, nem kamu csajozós duma akar lenni.

Köszönöm.

2022. ápr. 27. 23:24
A kérdező szavazást indított:
Megéri ráírni
Inkább hanyagold
Dolgozz még a szövegen
53 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nyálas, indíthatnál valami egyszerűbbel, valami olyannal amivel kitűnsz a többi dm-je közül. Biztos sok hasonló üzenetet kap, de ha mondjuk ráírsz egy olyannal, hogy melyik a kedvenc spongybob részed (vagy valami ilyesmivel, lényeg hogy eltérő legyen) arra biztos felfigyel és érdekesebb leszel neki
2022. ápr. 27. 23:30
 2/21 anonim ***** válasza:
82%

"Ne haragudj, hogy így ismeretlenül zavarok." - Ne kérj elnézést azért, mert meg akarod ismerni. Az elején mindenki ismeretlen.

"Egy ideig gondolkoztam, hogyan is kellene jól elkezdenem a beszélgetést és még most sem igazán tudom,hogy hogyan kellene." - Szintén nem jó, határozatlannak tűnsz.

"Amikor megláttam a képeid, a szemeid azonnal megfogtak és örülnék, ha megismerhetném, ki és mi rejlik azok mögött a szép szemek mögött." - Túl sokat és túl nyálasan bókolsz, amivel egyrészt alárendeled magad, másrészt nem igazán szimpatikus.

Én ezzel nem írnék rá, mert ez egy magadat alárendelő tucatlevél.:/

2022. ápr. 28. 09:06
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Amíg normálisan írsz, nem trágár, nem bunkó, nem túl arcoskodó, addig szinte mindegy, hogy mit írsz. Az fog számítani, hogy nyitott-e egyáltalán ilyen fajta ismerkedésre, egyedülálló-e, és hogy te szimpatikus vagy-e neki.

Ezért szerintem nem kell túlgondolni. Ha akarsz, írj neki. Vesztenivalód nincs. Legfeljebb nem lesz belőle semmi. De legalább megpróbáltad és nem kell azon gondolkodnod már, hogy mi lett volna ha...

2022. ápr. 28. 09:11
 4/21 anonim ***** válasza:
84%

A 2esnek tökéletesen igaza van. Pontosan úgy van ahogy leírta. Fogadd meg a tanácsát.

Ezzel nem lehet felszedni egy csajt, ne fejezz ki egyből már indításnál rajongást. Ne akarj csak egy lenni a sok közül, ezzel semmivel nem tűnnél ki mások közül, ne kezdj el egyből vagy 5 sorban olvadozni, taszítani fogod vele, mintsem inkább vonzani.

Én pl egy ilyen szövegre fix nem írnék vissza. Taszítana. Nyálas is, magyarázkodsz is, határozatlan és bizonytalan is, tapasztalatlanságra is utal, meg tényleg rendesen alárendeled magad mindennek, olyan hatást kelt mintha veled bármit meg lehetne tenni és kb mindegy lenne a válasz is, mert te annyira rajongsz hogy semmi nem állíthat meg. Ez kb ilyen, és ez nem nyerő a lányoknál.

Változtass a stílusodon mert azon nagyon sok múlik hidd el. Legyél inkább laza, ez nagyon fontos és jobban vonz mindenkit. Egy laza spontán rövid kis üzenetet írj. Legyél kreatív, különleges és magabiztos.

2022. ápr. 28. 10:27
 5/21 anonim ***** válasza:
32%

bocs, ultrabéna - ez a szöveg egy kívánós nagymama libidóját is lecsóelrakás szintre konvertálná

A ráírás IG? Ráírhatsz akármit, a fotód dönt.

A szöveggel csak kiemelkedni lehet max. a 25 kilós ecsetfrizurás bömbikulcs-pörgetők közül.

Kérdezd meg, hogy nála van-e a macskád?

- Ha igen, menj érte

- Ha nem, kérdezd meg, hogy megsimogatná-e, ha megtalálod

2022. ápr. 28. 13:44
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Én lányként ezt kicsit túlzásnak érezném. Az lenne a benyomásom, hogy a srác erőltetetten próbál valamit írni, amivel elvarázsol. Jobb nyitásnak valami egyed is vicces. Amit meg te írtál, azt ráér később, nem kell egyből nekiesni a lánynak
2022. ápr. 28. 18:01
 7/21 anonim ***** válasza:
75%

"bejönne-e vajon neki"

Honnan tudhatnánk, ha egyszer nem ismerjük?

2022. ápr. 28. 18:39
 8/21 anonim ***** válasza:
80%

"Amikor megláttam a képeid, a szemeid azonnal megfogtak és örülnék, ha megismerhetném, ki és mi rejlik azok mögött a szép szemek mögött.

Ez az őszinte véleményem róla"

Ez nem vélemény. Ez álmodozás.

Ha valaki csak a kinézetem alapján írna rám, azt nagyon felszínesnek gondolnám - és igazam is lenne...

Inkább azok között a lányok között keresgélj, akiket személyesen ismersz, akikről legalább egy picivel többet is tudsz, mint azt, hogy hogy néznek ki. Ez így olyan, mintha ráírnál egy magazinfotóra...

2022. ápr. 28. 18:48
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

Férfiként modom, hogy katasztrófa, mert nyávogós, kiskutyás stb

DE!

Attól függ milyen hangulatában találod el vele a csajt, szóval ez, hogy ráírok instán teljesen LUTRI! Ahogy minden más netes platform is az.

Nézhet ki jól valaki, kirakhatja magáról a világ száz legjobb képét, eljátszhatja bármelyik szerepét, az nem jelenti azt hogy őszinte és nyitott is bármire vagy adottak a körülményei.

Millió ember csinál dolgokat pótcselekvésből, és ha ismernéd a valóságot lehet köpnél eggyet utána..

Én már jóideje csak a megfigyeléseimben bízom, és a személyes kontaktusokban.

Milliárd jó külsejű nő rohangál már manapság a valóságban is, miért pont a netet bújjam akkor.

2022. ápr. 28. 23:43
 10/21 anonim ***** válasza:
77%
Kicsit hosszú és határozatlan.
2022. ápr. 29. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!