Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes lenne ráírnom utolsó napon?
Az a helyzet, hogy egy tetszik egy végzős srác, de soha nem beszéltünk, Facebookon bejelöltem, illetve Instán is követjük egymást pár hónapja, de ennyi. Valentin napon volt lehetőségünk névtelenül egy kis üzenetet írni a kiszemeltünknek, én írtam is, de szerintem azóta se tudja, hogy én voltam. :D
Szóval arra gondoltam, hogy az utolsó tanítási napjukon ráírnék, hogy amúgy én írtam neki, és lenne-e kedve beszélgetni, stb. de nem tudom, hogy ez mennyire lenne gáz, meg nemsokára érettségiznek, biztos elfoglalt is.
Azért nem most szólítanám meg élőben, mert rettegek az elutasítástól, sajnos szépen fogalmazva átlag alatti a kinézetem, (és ezt nem csak beképzelem) szóval így ha el is utasít, nem lenne annyira kínos, mivel nem látnám többé. De az is lehet, hogy lenne nála esélyem, mert biztos érte sem rajonganak a lányok. Azt biztosra tudom, hogy sok közös van bennünk.
Ti mit gondoltok? Már végleg elcsesztem? Nagyon bűntudatom lenne, ha annyiban hagynám.
16/L
A barátnőm is volt ilyen helyzetben, őt pont nem érdekelte, mit gondolnak róluk.
Irigylem is emiatt, nem érdekli az, hogy mások mit gondolnak róla, azt csinálja ami neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!