Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes lenne ráírnom utolsó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes lenne ráírnom utolsó napon?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egy tetszik egy végzős srác, de soha nem beszéltünk, Facebookon bejelöltem, illetve Instán is követjük egymást pár hónapja, de ennyi. Valentin napon volt lehetőségünk névtelenül egy kis üzenetet írni a kiszemeltünknek, én írtam is, de szerintem azóta se tudja, hogy én voltam. :D

Szóval arra gondoltam, hogy az utolsó tanítási napjukon ráírnék, hogy amúgy én írtam neki, és lenne-e kedve beszélgetni, stb. de nem tudom, hogy ez mennyire lenne gáz, meg nemsokára érettségiznek, biztos elfoglalt is.

Azért nem most szólítanám meg élőben, mert rettegek az elutasítástól, sajnos szépen fogalmazva átlag alatti a kinézetem, (és ezt nem csak beképzelem) szóval így ha el is utasít, nem lenne annyira kínos, mivel nem látnám többé. De az is lehet, hogy lenne nála esélyem, mert biztos érte sem rajonganak a lányok. Azt biztosra tudom, hogy sok közös van bennünk.

Ti mit gondoltok? Már végleg elcsesztem? Nagyon bűntudatom lenne, ha annyiban hagynám.

16/L

2022. ápr. 5. 16:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad ezt halogatni, főleg, ha más városba készül tovább tanulni.
2022. ápr. 6. 11:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
mert ő tipikusan az a srác, akihez a lányok 80%-a vagy bottal sem nyúlna," de kedves vagy! Xddd
2022. ápr. 7. 00:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon rondán beszél róla minden lány, akit eddig kérdeztem, a barátnőm szimplán azért utálja, mert SZERINTE undorítóan néz ki. Le is bszott már többször, hogy hogy tetszhet nekem. Ezek nekem is valamilyen szinten rosszul esnek, mert szerintem meg semmi baj nincs a külsejével.
2022. ápr. 7. 05:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor leszel érett egy párkapcsolatra, ha már nem a barátaid befolyásolnak, hogy kivel gyere össze.
2022. ápr. 7. 09:11
 15/19 anonim ***** válasza:

A barátnőm is volt ilyen helyzetben, őt pont nem érdekelte, mit gondolnak róluk.

Irigylem is emiatt, nem érdekli az, hogy mások mit gondolnak róla, azt csinálja ami neki jó.

2022. ápr. 7. 09:44
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy befolyásolna, csak ellenzi. De én attól még rá fogok írni, csak nem értem, miért beszél így róla, amikor nem is ismerjük, nem ártott senkinek.
2022. ápr. 7. 11:15
 17/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem tudom, hogy valaki olvassa-e még ezt a kérdést, de tegnap ráírtam, és egyelőre egész jól mennek a dolgok. Kicsit már kezdünk oldódni. Csak szeretném mindenkinek megköszönni a bátorítást :)
2022. ápr. 30. 21:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök, kedves kérdező! Szorítok a továbbiakhoz is! :)
2022. ápr. 30. 21:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikeeert!:))
2022. ápr. 30. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!