Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes lenne ráírnom utolsó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes lenne ráírnom utolsó napon?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egy tetszik egy végzős srác, de soha nem beszéltünk, Facebookon bejelöltem, illetve Instán is követjük egymást pár hónapja, de ennyi. Valentin napon volt lehetőségünk névtelenül egy kis üzenetet írni a kiszemeltünknek, én írtam is, de szerintem azóta se tudja, hogy én voltam. :D

Szóval arra gondoltam, hogy az utolsó tanítási napjukon ráírnék, hogy amúgy én írtam neki, és lenne-e kedve beszélgetni, stb. de nem tudom, hogy ez mennyire lenne gáz, meg nemsokára érettségiznek, biztos elfoglalt is.

Azért nem most szólítanám meg élőben, mert rettegek az elutasítástól, sajnos szépen fogalmazva átlag alatti a kinézetem, (és ezt nem csak beképzelem) szóval így ha el is utasít, nem lenne annyira kínos, mivel nem látnám többé. De az is lehet, hogy lenne nála esélyem, mert biztos érte sem rajonganak a lányok. Azt biztosra tudom, hogy sok közös van bennünk.

Ti mit gondoltok? Már végleg elcsesztem? Nagyon bűntudatom lenne, ha annyiban hagynám.

16/L

2022. ápr. 5. 16:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Önértékelést érdemes lenne rendbe tenni. Lehet hogy x úgy gondolja, hogy Te nem vagy szép, de y pedig gyönyörűnek lát. Ezért nem érdemes kategorizálni senkit sem.

Ahogy gondolod, ha nem látod sokat akkor most is rairhatsz, ha viszont sokat látod, akkor majd akkor amikor írtad.

2022. ápr. 5. 16:52
 2/19 A kérdező kommentje:

#1 Viszonylag sokat látom, egymás mellett van a termünk.

Ezzel nyugtatom én is magam, mert ő tipikusan az a srác, akihez a lányok 80%-a vagy bottal sem nyúlna, vagy simán semlegesen néznek rá, de nekem meg pont az olyanok jönnek be, mint ő. Talán én is ilyen eset lennék az ő szemében. Köszi a választ!

2022. ápr. 5. 16:58
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy végleg elcseszted volna :) Ha annyira félsz az elutasítástól, akkor viszont jó ötlet megvárni, amíg már nem fogtok naponta találkozni. Ha te is szimpi vagy neki, akkor épp elég időtök marad egymásra így is :) Szorítok nektek!
2022. ápr. 5. 17:03
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kéne ennyire le írnod magad..mégis mit értesz az alatt hogy átlag alatti? Mert én nem tudom meghatározni a nőket hogy "na ez átlag alatti" :d max azt mondom nekem nem tetszik.

Próbálkozz nála, nyugi nem csak téged utasítottak már vissza az életben, szerintem mindenkivel meg esik.

2022. ápr. 5. 18:30
 5/19 anonim válasza:
100%
A puding próbája az evés :)
2022. ápr. 5. 20:50
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Szeeintem nem rossz megoldás. Főleg így, hogy online bátrabb lennél. Sok sikert!:)
2022. ápr. 6. 06:57
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok, ment a zöld! Még szívesen olvasnék véleményeket, ha van valakinek.
2022. ápr. 6. 10:03
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészről ez aranyos és irigylem a srácot :D Másrészről azért kétlem, hogy annyira átlag alatti lenne a kinézeted :)

Egyébként akkor online sem beszélgettek?

Összességében én is támogatnám, amit a többiek javasoltak, bár gondolom, nehéz lesz még két hónapig kibírni.

2022. ápr. 6. 10:50
 9/19 A kérdező kommentje:

Nem, nem beszéltünk még online sem. Az arcom elég csúnya, sajnos sminkkel is, de ezt kompenzálnám a személyiségemmel. :D

Ők hamarabb végeznek az érettségi szünet miatt, azt hiszem április 29. az utolsó napjuk.

2022. ápr. 6. 10:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj, ugyan már :D

Amúgy így már más...

Persze, egy üzenet, ahol bevallod, hogy te küldted az üzenetet, sok sikert kívánsz neki az érettségire, és felajánlod, hogy szívesen beszélgetnél vele, ha épp ráér és ki akarja ereszteni a gőzt...

Szerintem jól hangozna. :)

2022. ápr. 6. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!