Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek őt hívhatom az exemnek, vagy ez csak egy gyerekes butaság volt?
Figyelt kérdés
Néha amikor megkérdezik, hogy volt-e már barátom, akkor sokszor nem tudom mit mondjak...Mert 12 éves koromban összejöttem egy fiúval, akit még régen az általános suliba ismertem meg, 2 évvel idősebb volt nálam, de csak 1 hétig voltunk együtt mert rájöttem hogy nem vagyok belé szerelmes, és nem is történt semmi köztünk, csak ölelkeztünk...ennyi. Ő szeretett, mert mikor szakítottam vele akkor beleütött a falba, vágdosta magát meg ilyenek... Rajta kívül nem voltam együtt senkivel. Azóta eltelt pár év. Szóval nemtudom hogy ő nevezhető exnek, vagy nem, ezek alapján? Mert az ex az nem a komoly kapcsolatoknak mondható? Meg nagyon fiatal is voltam...Nemtudom.. Szóval mondhatjuk, hogy van egy exem, vagy nem?2022. febr. 10. 10:52
1/8 anonim válasza:
Mit számít ez? Lehessen vagizni barinoknek?
2/8 MDaniel98 válasza:
Én nem nevezném annak, de amúgy tényleg nem számít.
3/8 anonim válasza:
Ne rágódj ezen.
Én nem nevezném ex-nek.
4/8 anonim válasza:
Gyerekszerelemnek nevezem.
Ő volt az egyik gyerekkori szerelmem, már ha valaki rákérdez amúgy iskolatársnak.
5/8 anonim válasza:
Én csak azt nevezem annak akivel lefeküdtem.
6/8 anonim válasza:
#6,
és aki az első randin lefekszik valakivel? Ő is ex? Aligha.
8/8 anonim válasza:
#6 én nem fekszem le senkivel az elsőn, de azt a pasit se nevezném az exemnek, akinek annyi mersze nem volt hogy adott idő alatt rosszalkodjon velem picit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!