Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne éreznem az első csókom alatt?
Hát az enyém nem sikerült jól...elég szarul csináltam és nem is volt valami jó érzés. Leginkább a saját spermám ízét éreztem mert előtte le cumizott a csaj. Én meg nagymenően azt mondtam neki a csók után "csak annak adok csókot akit szeretek" (közben még soha nem csókoloztam előtte).
Aztán később amikor már együtt voltunk, elmondta hogy nagyon rossz volt ahogy csókoltam először :D
Nincs olyan hogy valamit érezned KELL. Teljesen a másik embertől függ. Ha szereted vagy már régóta beszéltek, akkor nem hiszem hogy nagyon fog számítani a csók, inkább az hogy Ő megcsókolt. Ha nem annyira ismered, de jól csókol... hát akkor remélem lesznek pillangóid. Ha nem ismered és szarul csókol ott már bajok vannak xdd.
nekem 12 évesen volt az első csókom, kb. 2 hónapig beszélgettem a sráccal és végre találkoztunk. Kicsit gyors volt, mert első talinál lekapott. Nem érzem azt hogy ő volt a jó ember, jó érzés volt, de rájöttem hogy csak kavartunk és nem a személyiségem, hanem csak a seggem fogdosása kellett neki. De legalább ha eljön a jó ember, tapasztaltan fogom megcsókolni:)
gyomorfájás, remegés, a száj kiszáradása, szédülni talán nem szoktak, de akad, aki elájul
pld. Hófehérke
Sok mindent érezhetsz, én pl ezeket éreztem/gondoltam:
"Most tényleg közelebb hajol vagy csak beképzelem?" "Lehet sok volt a pia" "Mindegy, hajoljunk közelebb, úgyis beszélni akartam vele" "Mintha tényleg közeledne" "Bakker! Megtörténik" "Szem becsuk" "Wow, egész puha a szája, ez aranyos volt" "Tarthatott volna tovább is, de gyáva vagyok és abbahagytam, mert nem tudtam, mit csináljak...tiszta hülye vagyok" "De legalább megvolt és most ettől tök boldog vagyok!:D" "Vajon emlékszik majd rá?"
Nem biztos, hogy ez az ideális, de elég "idős" voltam már ahhoz képest, hogy első csók volt. Sőt, ha a csók a nyelvtől az, még most se csináltam.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!