Ha ma reggel tízkor kaptam meg az első oltásomat, már érezném, ha valami bajom lenne miatta? (pl. láz)
jelenleg csak egy kicsit levertnek érzem magam, meg fáj az oltás helye, ha felemelem a karomat.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Azóta volt valami tüneted?
Én Astrát kaptam, délután fél háromkor. Aznap este kilenc körül felment a lázam 39 fokra, másfél napig ágyban voltam mert mozogni alig bírtam. De nem bántam meg.
Szerintem ha oltás után még 1 nappal sincs komolyabb tüneted, akkor már nem is lesz :)
igen, voltak.
már este tízkor (12 órával az oltás után) zsibbadt a lábam, kicsit szédültem.
vasárnap reggel nyolckor (kb. 22 órával az oltás után) jött ki a legtöbb tünet: az ágyban fekve izzadtam, remegtek a végtagjaim, a jobb lábam annyira zsibbadt, hogy azt hittem sose fog elmúlni :// nagy nehezen, negyedóra kétségbeesett forgolódási kísérlet (a lábam és az oltott bal karom miatt csak háton tudtam aludni) után nagy nehezen ittam egy pohár vizet. a végtagjaim olyan nehezek voltak, hogy azt hittem, sosem sikerül felállnom, miután nagy nehezen felöltöztem (laza cuccokba, még mindig izzadtam és melegem is volt, pedig esett kint az eső), leültem, még mindig nehéz végtagokkal. ez volt nagyjából 10 órakor (24 órával az oltás után).
ezután kb. délután egyig (27 órával az oltás után) voltam eléggé ramaty állapotban (hidegrázás, kis fejfájás, erős fájdalom a bal karban, stb.), utána háromkor (29 órával az oltás után) már szinte az összes tünet elmúlt (kivéve a karfájás).
eléggé gallyra tett már az első, a második miatt is nagyon aggódok ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!