Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha ma reggel tízkor kaptam...

Ha ma reggel tízkor kaptam meg az első oltásomat, már érezném, ha valami bajom lenne miatta? (pl. láz)

Figyelt kérdés

jelenleg csak egy kicsit levertnek érzem magam, meg fáj az oltás helye, ha felemelem a karomat.

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2021. máj. 15. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én már utána pár órával éreztem, este 8-9 körül voltam igazán rosszul. Reggel fél 9-kor oltottak, Astra. Ha eddig nem, szerintem ma már nem leszel rosszabbul. Pfizeres ismerőseim másnap is egész jól voltak, talán kicsit fáradékonyabbak a szokottnál.
2021. máj. 15. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Délután négykor kaptam az oltást. Másnap délig semmi bajom se volt. Utána egyre jobban álmos lettem, így hazajöttem. Mire haza értem, már nagyon melegem volt és már 38.5°C-os lázam volt. Bevettem egy lázcsillapítot, így a lázam lement. Éjjel annyit izzadtam, hogy reggel a pólómból facsarni lehetett volna az izzadtságot. Reggel olyan tüneteim voltak mint aki másnapos volt. Enyhe fejfájás, enyhe szédülés és enyhe gyengeség. Ez kb. 2 óráig tartott, utána minden tünet hirtelen elmúlt. Én is Astrát kaptam.
2021. máj. 15. 20:51
 3/6 A kérdező kommentje:
én Pfizert kaptam, köszi a válaszokat, ment a zöld kéz :)
2021. máj. 15. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Azóta volt valami tüneted?

Én Astrát kaptam, délután fél háromkor. Aznap este kilenc körül felment a lázam 39 fokra, másfél napig ágyban voltam mert mozogni alig bírtam. De nem bántam meg.

Szerintem ha oltás után még 1 nappal sincs komolyabb tüneted, akkor már nem is lesz :)

2021. máj. 17. 09:18
 5/6 A kérdező kommentje:

igen, voltak.

már este tízkor (12 órával az oltás után) zsibbadt a lábam, kicsit szédültem.

vasárnap reggel nyolckor (kb. 22 órával az oltás után) jött ki a legtöbb tünet: az ágyban fekve izzadtam, remegtek a végtagjaim, a jobb lábam annyira zsibbadt, hogy azt hittem sose fog elmúlni :// nagy nehezen, negyedóra kétségbeesett forgolódási kísérlet (a lábam és az oltott bal karom miatt csak háton tudtam aludni) után nagy nehezen ittam egy pohár vizet. a végtagjaim olyan nehezek voltak, hogy azt hittem, sosem sikerül felállnom, miután nagy nehezen felöltöztem (laza cuccokba, még mindig izzadtam és melegem is volt, pedig esett kint az eső), leültem, még mindig nehéz végtagokkal. ez volt nagyjából 10 órakor (24 órával az oltás után).

ezután kb. délután egyig (27 órával az oltás után) voltam eléggé ramaty állapotban (hidegrázás, kis fejfájás, erős fájdalom a bal karban, stb.), utána háromkor (29 órával az oltás után) már szinte az összes tünet elmúlt (kivéve a karfájás).

eléggé gallyra tett már az első, a második miatt is nagyon aggódok ://

2021. máj. 17. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni, ezek a tünetek teljesen normálisak :)
2021. máj. 17. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!