Mit szólnál, ha holnap reggel felébrednél és kiderülne hogy az egész koronavírust csak álmodtad?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 14:14
1/11 anonim válasza:
Nagyot csalodnek, mivel a pandemia alatt 50 millio forintot kerestem a tozsden/kriptobefektetessel.
2/11 anonim válasza:
Akkor konstatálnám, hogy édesapám még életben van... ergo nem lenne utolsó, de persze ez csak utopisztikus álom.
3/11 anonim válasza:
Én már 12 éve úgy kelek fel, hogy Orbánt csak álmodtam, de sajnos ez sem álom, létezik!
4/11 anonim válasza:
nagyon örülnék, mert akkor apukám még életben lenne
3: nem ez volt a kérdés, menj a politika rovatba
5/11 anonim válasza:
Nálam egy kategóriában van Orbán és a vírusok. Ez egy betegség, nem politika.
8/11 anonim válasza:
orulnek neki, majd boldogan feloltoznek es mennek a buszhoz ahol felszall crushom is🥺🥺🥺🥺🥺🥺
9/11 anonim válasza:
Kidobnám a maszkot. Amúgy nem izgatna a dolog.
10/11 anonim válasza:
Kár, pedig milyen műsort csináltak Vuhanban a világnak 😂 Ez a fránya vírus hogy kiszabadult már onnan pedig az eget is lepermetezték 😂 🤣
A #4 kamus, nem vírusba halt meg az apád ha igaz egyáltalán.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!