Csak én vettem észre, hogy a koronavírusos oldalt csak reggel frissítik?
Figyelt kérdés
Minden reggel 7 után megugrik a fertőzöttek száma. Én ebből gondolom, hogy egesznap gyűjtögetik őket és másnap reggel kiirjak.2020. márc. 17. 20:05
1/8 A kérdező kommentje:
7:35kor frissítették utoljára.
Szerintem a mai fertőzött számot csak holnap tudjuk meg. Vagy nem lenne új fertőzött?
2020. márc. 17. 20:06
3/8 A kérdező kommentje:
Igen de ha mi nem frissítünk addig ők sem
2020. márc. 17. 20:08
4/8 anonim válasza:
A kormányzati oldalon szerintem mindig az előző napiakat közlik. Tehát, a mai adatok azok tegnap és esetleg tegnapelötti adatok.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Gondolom napi 1 szer közölnek adatokat azért hogy kevesebbet írjon erről a sajtó.
Gondolom hasonlóan stratégiai okokból nem hozzák nyilvánosságra a fertőzési gócpontokat sem.
7/8 anonim válasza:
Azért nem hozzák nyilvánosságra, mert már mindenhol jelen van. Elkúrták... csak nem merik elmondani. Csak rájuk kell nézni és látni lehet az arcukból hogy hatalmas baj van.
8/8 anonim válasza:
Sajnálom szegényeket. Cecíliát és ezredes urat. Ők tudják mekkora a szar és nem mondhatják el.
Bezzeg Orbán egyszer sem nyilatkozott a járvány óta. Csak előre felvett felvételt tesz fel. Ezt 2x tette meg.
Minden országában az ország minisztere jelentkezik be és közli a tényeket, hazugság nélkül.
Csak nálunk nem... de hát a magyar nép Viktorra szavazott... nah ennyit ér a miniszterünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!