Csak Budapesti koronavírusos megbetegedés van?
Nem, Nyírségi is van, Nógrád megyei is van, Debreceni is van, Siófoki is van.
Bár utóbbi még nincs tesztelve. Ha jól tudom, Pécsen és Szegeden is van de nem biztos a forrás. Eü dolgozóktol tudom.
Azért nem mondják, hogy az emberek ne kezdjenek tömeges felvasarlasba még a legkisebb faluban is, ne legyen tömeghisztéria, ne rohanjon minden egyes lakos sima influenza tünettel is a sürgősségire és ne terheljek feleslegesen az orvosokat stb.
Mondjuk igen, el lehetne mondani, de nekem az a filozófiám hogy jelenleg úgy kell viselkedni, és olyan higenikusan kell élni az életet, mintha a szomszéd lenne koronás. Moss kezet, fertőtleníts mindent, stb.
MEGMONDJÁK!
Csak tudni kéne értelmezve olvasni a híreket...
Lsd. másik ostoba kérdezőtársad a szomszédban...
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
A szegedi vagyok.
Tényleg hiszel a híreknek?
Szegeden a 2es korház az elkülönìtő.
Florint lefoglalták.
"én mindent domesztoszos vízzel fertőtlenítek. A kezem már teljesen kiszáradt tőlle."
Az nem jó, mert ezzel kiiktattad a felső hámréteg által biztosított védelmet, így növelted az esélyeidet a vírus elkapására :)
Nem szabad túlzásokba esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!