Valaki tud magyar szülészt Bécsben? Beszélem a németet, de kicsit félek, hogy a "pániktól" nem fogom megérteni, amit mondanak. Lelkileg biztonságban érezném magam, ha magyarul tudna az orvos, első baba lesz és nagyon félek.
Szia,
Ezek tavaly novemberi hozzászólások egy fórumról:
Én ismerek egy nagyon jó magyar nögyógyászt, szülészorvos, nögyógyászati mütéteket is végez. Halász Józsefnek hivják(figyelmes, alapos, kedves, és nem utolsósorban jó, hogy
magyarul lehet vele megbeszélni a problémákat). A Szent Jozsef Kórházban dolgozik Krankenkassa-ra(privát is, de én Krankenkasszára járok hozzá).
Oberarzt Dr. Josef Halasz
Krankenhaus(Hospital) St. Josef, Wien
Ezen a telefonszámon lehet hozzá bejelentkezni ambuláns rendelésre, illetve név szerint kérni, mert a rendelöben más orvosok is rendelnek felváltva : 0043 1 878440
Illetve:
Én is tudok magyarul beszélő nőgyógyász doktornőt .Nagyon kedves barátságos neve Neumann Etelka 18 ker. ben rendel Hofstadtgasse 17/3. Telefonon lehet vele beszélni +4369919577168
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!