Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam a tudtára?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára?

Figyelt kérdés
Az iskolában eléggé megtetszett egy lány,és odaszeretnék menni hozzá,tudtára adni. Csak az a bökkenő hogy csak sorakozónál és iskolai összejöveteleknél látom,máskor nem. Valaki valami tipp? Semmit sem tudok róla,azt sem hogy hanyadikos,mi a neve. És ha mondjuk meg is látom amikor egyedül van mit mondjak neki? Persze olyat ami nem cringe....
2022. márc. 31. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak írd le egy papírra és nyomd a kezébe amikor pl sorakozónál látod... Talán legközelebb viszonozza.

29/F

2022. márc. 31. 18:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Szép és jó lenne csak ez a generáció ezt már nem értékeli. Ment a zöld attól függetlenül.
2022. márc. 31. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Tévedésben vagy... Ha elolvassa, és nem értékeli, akkor valójában Téged nem értékel.

Felőlem akár írhatsz neki száz dollárosra is vagy bitcoin plakettre, vagy veszel neki egy legújabb iphone és azt adod neki, és felhívod amikor ráértek... Ezek mind csak a csatorna... amin keresztül eljuttatod az üzeneted...

Csatorna, üzenet, te magad, ő ... Kb ezek a lényegi elemek... Ezeket kell valahogy összehozni... De lehet hogy már te is az a generáció vagy aki “ennyire se képes”...

Az első voltam.

2022. márc. 31. 19:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor bevetem ezt,nem igazán szeretem az én generációmat,nem is tudok velük azonosulni,kérem ne általánosítson. ui:Menjen el szavazni,váltsuk le a fideszt mert nem akarom itthagyni a hazámat,de ha ők nyernek kénytelen leszek.
2022. márc. 31. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tanácsoltam hülyeséget. Papír és toll, néhány szó, és eléfhetőség... Sem időben, sem pénzben nem szükséges ennél többet belefeccölni egy próbálkozásba, ha ennyire le van szűkítve a találkozás lehetősége...

Én nem általánosítottam, én feltételeztem. A feltételezésből, meg bármikor kihúzhatod magad, hogy te rád ez nem vonatkozik. Nem sértettelek meg, ha nem sértődtél meg, akkor az állítás nem vonatkozik rád. Csak annak faj, akinek az inge. :) Én már hat éve eljöttem Magyarországról... És el fogok menni szavazni a hozzám legközelebbi külképviseletre. Most is és az előző szavazáson is a fidesz ellen szavaztam... Kár hogy igazából nincs ki mellett szavazni... Szóval marad a kisebbik rossz választása...

u.i: Az interneten mindaddig tegeződünk, amíg valaki ki nem kéri magának a magázódást. Én meg egyenesen megtiltom. :D Én csak régebb óta vagyok fiatal nálad. :D Sok sikert a csajhoz. :D Amúgy én már idejét sem tusom mikor használtam utoljára papírt és ceruzát. Szinte már romantikusnak is számít az ötletem. :)

2022. márc. 31. 20:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi,igen romantikusnak számít,dehogy sértettél meg :D
2022. márc. 31. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Te meg csinálhatnál valami forradalmat... Lehet hogy kivégeznek cserébe, de legalább talán jobb lesz... A szavazósdinak önmagában nem sok értelme van. Már a rendszert kiüresítették... Én is megcsinálhatnám, megcsinálhattam volna, bár most külföldről ennél többet nem igazán van értelme “belepofázni”. Mondjuk innen is van mit tenni, ami oda hat pozitívan... Amúgy a csajok is szeretik a forradalmárokat... Nem kéne hülye cetlikkel játszanod sem utána. :D Feltételezve hogy a fejed a helyén marad, de a rendszer nem. Franc tudja... Volt már korábban is forradalom, meg rendszerváltásnak csúfolt módszerváltás... A poltikiai is valamilyen szinten csak színjáték... A hazugság művészete... Valahogy a mögöttes dolgokkal kellene kezdeni valamit... Meg az sem ártana, ha Magyarországon a Nép is jobb állapotban lenne... Meg lenne valódi széles középosztály, és valódi értelmiségi réteg, aki a társadalmat szolgálja, és nem csak a saját zsebét tömi... Hát rengeteg dolgot van mit tenni. Egy lépés hogy leballagok szavazni. Azzal max csak egy kis időt és pénzt vesztek... Francért nem engednek online szavazni... Már ennek a döntésnek is a választási csalás az alapja... Stb...
2022. márc. 31. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!