Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára?
Csak írd le egy papírra és nyomd a kezébe amikor pl sorakozónál látod... Talán legközelebb viszonozza.
29/F
Tévedésben vagy... Ha elolvassa, és nem értékeli, akkor valójában Téged nem értékel.
Felőlem akár írhatsz neki száz dollárosra is vagy bitcoin plakettre, vagy veszel neki egy legújabb iphone és azt adod neki, és felhívod amikor ráértek... Ezek mind csak a csatorna... amin keresztül eljuttatod az üzeneted...
Csatorna, üzenet, te magad, ő ... Kb ezek a lényegi elemek... Ezeket kell valahogy összehozni... De lehet hogy már te is az a generáció vagy aki “ennyire se képes”...
Az első voltam.
Nem tanácsoltam hülyeséget. Papír és toll, néhány szó, és eléfhetőség... Sem időben, sem pénzben nem szükséges ennél többet belefeccölni egy próbálkozásba, ha ennyire le van szűkítve a találkozás lehetősége...
Én nem általánosítottam, én feltételeztem. A feltételezésből, meg bármikor kihúzhatod magad, hogy te rád ez nem vonatkozik. Nem sértettelek meg, ha nem sértődtél meg, akkor az állítás nem vonatkozik rád. Csak annak faj, akinek az inge. :) Én már hat éve eljöttem Magyarországról... És el fogok menni szavazni a hozzám legközelebbi külképviseletre. Most is és az előző szavazáson is a fidesz ellen szavaztam... Kár hogy igazából nincs ki mellett szavazni... Szóval marad a kisebbik rossz választása...
u.i: Az interneten mindaddig tegeződünk, amíg valaki ki nem kéri magának a magázódást. Én meg egyenesen megtiltom. :D Én csak régebb óta vagyok fiatal nálad. :D Sok sikert a csajhoz. :D Amúgy én már idejét sem tusom mikor használtam utoljára papírt és ceruzát. Szinte már romantikusnak is számít az ötletem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!