Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam egy fiú tudtára...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam egy fiú tudtára hogy bejön?

Figyelt kérdés
Régebben rámírt egyszer (sajnos akkor nem foglalkoztam vele). Viszont a képeimet mindig mindegyiket belikeolja. (tudom beteges, de leellenőriztem és nem minden csaj ismerősével csinálja ezt..) Hogyan tudom a tudtára adni nyomulás nélkül hogy bejön?
2021. jún. 21. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá, keresd a társaságat, menj oda hozzá élőben is. Beszélgess vele minél többet, néha pedig utalj rá, hogy egyedül vagy, nincs barátod, vágysz valakire. Akár el is hívhatod magaddal valahová, manapság ez már teljesen elfogadott. Sok szerencsét!:)
2021. jún. 21. 20:21
 2/2 Tanár Ember ***** válasza:
65%
Kislyányom, a helyzet a következő, a mai fiatal fiucskáknak nagyon kevés bókot kapnak, lehetne avvala kezdeni. Lehetőleg azokat a dolgokat dicsértessed meg rajta amitet ő választott. Gondolok itt a hajra, ruhákra stb. Az én unokám azt mondogatja mindig, hogy nem mer rá írni a lányokra mert fél, hogy el lesz küldve a kis csoport beszélgetésbe. De a lyánykákná nincs ez, a fiúcskák nem küldik el, nyugodtan írjál rá aranyom, nem kell stresszelni én kicsi galuskám
2021. jún. 21. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!