Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban,aki tetszik.Mindig amikor látjuk egymást,pár mp-re megtartjuk a szemkontaktust.
Lehet csak véletlen és fel se tűnik neki,lehetcsak azt néz,hogy én miért nézem őt..
Ilyenkor ha mosolyognék egy picit,jobban lejönne neki hogy tetszik,vagy pont hogy “ijesztőnek”találna?
Hogyan érhetném el,hogyha én is tetszem neki,leszólítson?
17/l
2019. jún. 11. 22:54
1/2 anonim válasza:
Állj elé és nézz jó mélyen a szemébe. Majd fingj a markodba és tapaszd az orrához a kezed, közben súgd a fülébe: “A Lannisterek üdvözletüket küldik!”
2/2 anonim válasza:
Szerintem bátran mosolyogj. Nem veszitesz vele semmit. Lehet te is tetszel neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!