Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bediliztem?
Figyelt kérdés
Lassan egyszerre utálom, amikor vmivel megbánt(vszínűleg nem direkt, de közben meg nem mert szeretem és áááááááááááááááá. Néha legszívesebben ordítanék a kétségbeesés és amiatt, hogy már tényleg nem tudom, hogy viszonyul hozzám. Néha tök olyan mintha bejönnék neki, másszor meg mintha a létezésemről se tudna.2022. márc. 30. 18:24
1/3 anonim válasza:
Én ilyennel nem foglalkoznék vagy elhivnam kettesbe valahova ha szeretnél írj uzenetet beszélgessünk róla
2/3 anonim válasza:
Vagy lépj felé, vagy hagyd, ez a két legjobb opció.
3/3 anonim válasza:
Voltam már ilyen helyzetben, kétszer is... Az lett a vége, hogy én majd beledöglöttem a szerelmi bánatba, a srác meg egy idő után ráunt arra, hogy szórakozzon velem, és más lányokkal kezdte csinálni ugyanezt. Ha nem tudsz lépni felé, vagy nem látszik hajlandónak arra, hogy változtasson, felejtsd el, lehetőleg minél előbb. Tudom, ez most lehetetlennek tűnhet, de máskülönben csak neked lesz rossz. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!