Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bediliztem, vagy be fogok...

Bediliztem, vagy be fogok ebbe dilizni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két hete vendégségnem voltunk valahol, akikről később kiderült, hogy ágyi poloskájuk van.

Eddig úgy tűnik, hogy nem hurcoltuk haza,(?) mégis mióta ezt tudom, napközben is egyre gyakrabban úgy érzem, hogy mászik valami rajtam, vagy megszúr.

Ma már 5 percenként kapkodok különböző helyekre, dörgölődzöm az ajtófélfához, mint a rühes kutya. Este nem merek elaludni, szedem szét elemeire az ágyat, leselkedem, elemlámpával vizslatom a falat, aztán valamikor hajnalban elnyom az álom.

Mára virradóra az előszobában aludtam a földön, mert este egy apró bogár volt a plafonon, amit amikor le akartam venni leesett és eltűnt.

Rettegek és viszket az egész testem, még a fejbőröm is, holott nincs rajta semmi.

Van itthon Elenium, szerintetek vegyek be belőle, vagy mit csináljak, hogy ne járjak egész nap vitustáncot?

(Nagyon undorodom minden bogártól, talán csak a Katicától nem, de az se mászkáljon rajtam!)

2018. jún. 14. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindent átnéztél és nem találtál semmit, akkor nincs poloska. Csak beképzeled.
2018. jún. 14. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Pszichésen vannak bajok :)
2018. jún. 15. 09:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Tudom és erre keresek segítséget.

Nagyon nem szeretnék ezzel pszichológushoz menni, mert ezt és a mostot leszámítva más gondom nincs és soha nem is volt.

Ezért kérdeztem az Eleniumot, vagy valami egyéb orvoslatot, ami segítene.

Tegnap megint szétszedtem az ágyat, ... de utána sikerült jól aludnom.

2018. jún. 15. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!