Bediliztem, vagy tényleg a régi macskámat láthattam? Van erre esély egyáltalán?
Nem ő volt, de nincs semmi bajod.
Mindannyian szeretnénk viszontlátni elhunyt vagy elveszett cicánkat.
Megviccelt az agyad. Teljesen normális.
Most így elképzeltem a szitut:
Napos kora márciusi délután, a madarak csicseregnek, hősünk neszt hall a bejárati ajtó felől, talán egy halk "miaú"-t?
Főszereplőnk keze automatikusan a telefonját keresi a hátsó zsebében, de kivette, amikor leült a kanapéra megnézni az esti mese ismétlését. Egy pillanatra elbizonytalanodik, de erőt véve magán úgy dönt, hogy GYK nélkül próbál utána járni a helyzetnek és kissé remegő térdekkel az ajtó felé indul, ami halkan nyikkanva feltárul. A látvány, ami elé tárul több mint meglepő; mintha fél éve eltűnt macskáját látná!
Vidékiesen szólva a szar is megfagyott hősünkben, aki rémülten becsapta az ajtót, majd öles léptekkel a nappaliba szaladt, hogy telefonján a böngészőbe beírja azt, hogy gyakorikerdesek.hu majd remegő kézzel bepötyögje ezt a kérdést.
A rejtély tovább bonyolódik a következő füzetben, legyetek résen kisdobosok!
Persze, hogy van rá esély. Miért ne lehetett volna a te macskád, ha teljesen ugyanúgy nézett ki. - nem biztos, de lehet -
Tegyél ki neki kaját (a kedvencét), hátha vissza jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!