Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretne tőlem valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretne tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Helló. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy srác akivel nagyon jól el tudok beszélgetni. A lényeg, hogy nekem van párom. Ez ugye kizáró ok, hogy a srác és köztem legyen valami ezt ő is megmondta. De.. egyre többet beszélgetünk. Bármikor írok neki egyből vissza ír mintha várná. Teljessen megértjük egymást , egy hullámhosszon vagyunk. Megosztjuk egymással a legféltettebb titkainkat is. Nekem ez elég furcsa, hogy ennyire jól el legyek valakivel. Szerintetek megmarad ez barátságnak vagy előbb utóbb többet fog érezni vagy ő vagy én? Vagy direkt ilyen, hogy úgy mond elcsábítson? Nem értem ezt az egészet..
2022. márc. 28. 07:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1. Hány évesek vagytok?

2. Te is hajlasz arra hogy 0-24ben beszélgessetek, vagy csak ő?

3. Érzel valamit iránta?

4. Képes lennél miatta elhagyni a mostani barátod, vagy sem?

5. Gondoltál már arra hogy b*sztok?

6. A barátod tud erről a srácról?

2022. márc. 28. 08:05
 2/12 A kérdező kommentje:

Hú.. Hát én 19 ő 23.

Nekem is jól esik vele beszélgetni. Mivel csak beszélgetünk így nem érezhetek, max jól esik nagyon ha ír. Nem hagynám el a páromat. Volt már róla fantáziám és a párom nem tud róla. Azt hiszem minden kérdésre válaszoltam.

2022. márc. 28. 08:19
 3/12 anonim ***** válasza:
oké hát azt hittem fiatalabbak vagytok, hát én nemtudom erre most mit írjak. szerintem mond meg neki, hogy ennek a beszélgetésnek nem lesz jó vége és hanyagold, vagy csak írj neki vissza/rá ritkábban
2022. márc. 28. 08:27
 4/12 A kérdező kommentje:
De nem szeretném megbántani. Meg lehet, hogy nem akar többet mint barátság.
2022. márc. 28. 08:37
 5/12 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle, mert ha ő nem akar többet akkor tőlem akár beszélgessetek bár azért az hogy elképzeltél vele dolgokat háááát, mindegy. De ha azt mondja hogy részéről lehetne több is akkor hanyagold.
2022. márc. 28. 08:44
 6/12 anonim ***** válasza:
tetszik a srác?
2022. márc. 28. 08:58
 7/12 A kérdező kommentje:
igazából tetszik.
2022. márc. 28. 09:30
 8/12 anonim ***** válasza:
várjál drágám egy kicsit! van barátod de 0-24ben beszélsz egy sráccal aki tetszik és volt már róla 18+os fantáziád. Nem akarom mondom mondani de azért ha ez kitudódik akkor a barátod helyében én nem örülnék, sőt ez elharapódzhat és lehet több is amivel tönkreteheted a kapcsolatod. Szereted a párod? Miért és hogyan kezdtetek beszélni ezzel a sráccal?
2022. márc. 28. 09:33
 9/12 A kérdező kommentje:
persze h szeretem a párom. egy véletlennek köszönhetően kezdtünk el beszélgetni. de semmi olyanról mem beszélünk amiből baj lenne.
2022. márc. 28. 10:21
 10/12 anonim ***** válasza:

na szóval

sánta a kutya lába kisit

2022. márc. 28. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!