Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretne tőlem valamit?
Figyelt kérdés
Helló. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy srác akivel nagyon jól el tudok beszélgetni. A lényeg, hogy nekem van párom. Ez ugye kizáró ok, hogy a srác és köztem legyen valami ezt ő is megmondta. De.. egyre többet beszélgetünk. Bármikor írok neki egyből vissza ír mintha várná. Teljessen megértjük egymást , egy hullámhosszon vagyunk. Megosztjuk egymással a legféltettebb titkainkat is. Nekem ez elég furcsa, hogy ennyire jól el legyek valakivel. Szerintetek megmarad ez barátságnak vagy előbb utóbb többet fog érezni vagy ő vagy én? Vagy direkt ilyen, hogy úgy mond elcsábítson? Nem értem ezt az egészet..2022. márc. 28. 07:28
1/12 anonim válasza:
1. Hány évesek vagytok?
2. Te is hajlasz arra hogy 0-24ben beszélgessetek, vagy csak ő?
3. Érzel valamit iránta?
4. Képes lennél miatta elhagyni a mostani barátod, vagy sem?
5. Gondoltál már arra hogy b*sztok?
6. A barátod tud erről a srácról?
2/12 A kérdező kommentje:
Hú.. Hát én 19 ő 23.
Nekem is jól esik vele beszélgetni. Mivel csak beszélgetünk így nem érezhetek, max jól esik nagyon ha ír. Nem hagynám el a páromat. Volt már róla fantáziám és a párom nem tud róla. Azt hiszem minden kérdésre válaszoltam.
2022. márc. 28. 08:19
3/12 anonim válasza:
oké hát azt hittem fiatalabbak vagytok, hát én nemtudom erre most mit írjak. szerintem mond meg neki, hogy ennek a beszélgetésnek nem lesz jó vége és hanyagold, vagy csak írj neki vissza/rá ritkábban
4/12 A kérdező kommentje:
De nem szeretném megbántani. Meg lehet, hogy nem akar többet mint barátság.
2022. márc. 28. 08:37
5/12 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, mert ha ő nem akar többet akkor tőlem akár beszélgessetek bár azért az hogy elképzeltél vele dolgokat háááát, mindegy. De ha azt mondja hogy részéről lehetne több is akkor hanyagold.
7/12 A kérdező kommentje:
igazából tetszik.
2022. márc. 28. 09:30
8/12 anonim válasza:
várjál drágám egy kicsit! van barátod de 0-24ben beszélsz egy sráccal aki tetszik és volt már róla 18+os fantáziád. Nem akarom mondom mondani de azért ha ez kitudódik akkor a barátod helyében én nem örülnék, sőt ez elharapódzhat és lehet több is amivel tönkreteheted a kapcsolatod. Szereted a párod? Miért és hogyan kezdtetek beszélni ezzel a sráccal?
9/12 A kérdező kommentje:
persze h szeretem a párom. egy véletlennek köszönhetően kezdtünk el beszélgetni. de semmi olyanról mem beszélünk amiből baj lenne.
2022. márc. 28. 10:21
10/12 anonim válasza:
na szóval
sánta a kutya lába kisit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!