Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki, erdeklem őt vagy szeretne tőlem valamit?
A sztori annyi hogy van egy srác, tavaly novemberben láttam először. Én már az elején kiszurtam a srácot, majd később egyedül maradtam az egyik ismerősömmel mellette álltam. A srác és az ismerősöm elkezdtek beszélgetni, ismerik egymást, én pedig kb 1 méterre álltam tőlük.
Pár nappal később a srác bejelolt Facebookon, nem tudom hogy talált meg, de én egyből vissza jelöltem.
Majd nem olyan rég volt egy buli ahol ő is ott volt. Észrevettük egymást, és hosszabb ideig szemeztunk is, néztük egymást, aztán eltűnt a tömegben. Én másnap a buli után bekovettem instagramon, vissza is követett. Ezután kb 10 perccel később felvett snapchaten, belajkolta az összes képemet instan és facen a profilkepemet. Elkezdtunk snapen képeket küldözgetni egymásnak és ennyi.
Mások szerint nem a semmiért cselekedett így, nekem viszont máson sem jár az agyam csak rajta, azon hogy tuti egyirányú az érzelem, nem kellenek neki.
Tuti,hogy akar!
Ez nem is kérdés!
Irt is már valamit?
Ha nem akkor türelmesen varjad 😊
Akkor nem értem,miért lájkolta képeid...
Lehet valami miatt meghátrált,de biztos tetszel neki.
Képzeld el milyen epikus lenne, ha film készülne belőle.
A buliban a csaj és a srác szemeznek vagy 5 percig, majd a srác eltűnik. Ekkor a csaj telefonja jelzi, hogy fel akarja venni snapchaten és elkezdenek egymásnak képeket küldözgetni. Ezt a sztorit az unokáknak is érdemes lesz mesélni. "Egyesek szerint nem a semmiért cselekedett így"-meséli a nagymama-"Én viszont úgy gondoltam, hogy tuti nem kellenék neki. Egy ilyen mamlaszt? Ugyan, kérlek!"
Ekkor belép a nagypapa és átöleli hátulról az idős hölgyet és a fülébe suttogja;
"De vén lettél!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!