Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 és fél évesen szűz vagyok, ez nagyon gáz? Mit fog gondolni a barátom?
31 vagyok és szűz.
És milliókat fizetnének a szüzességemért ;)
Én örülnék neki, számomra nem jelent gondot az se ha várni kéne a dolgokkal, valamint tudok nagyon figyelmes is lenni és szép emlékké tudnánk akkor tenni az első alkalmat.
De pl haverom meg lesápadt, mikor megtudta, hogy szűz a barátnője.
Eléggé egyénfüggő
Mondjuk én ilyenért nem fizetnék. Ez szerintem mind a kettőnket minősítene. Másrészt én olyan vagyok aki nem csak lyukat látja a másikban. Számomra komoly érzelmi vonatkoztatásai is van a dolgoknak.
Az én szememben ettôl csak értékesebb lenne az a lány. Undorítónak és visszataszítónak találom azt az élveteg életmódot, amit sokan művelnek a férfiak közül (egyébként a nôket is megvetem miatta) .
Ha ennyi idôsen már volt pár lánnyal dolga az ágyban, akkor ne csodálkozz, ha nem te leszel az utolsó neki. Utána is tégy fel egy kérdést: Gáz-e, hogy így túljárt az eszemen?
Tehát, normális fiú még örül is. Amúgy drukkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!