Mit gondolnak a nők egy 18 évesen szűz férfiről?
Még szűz vagyok, és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kérlek ha válaszolsz a korod és a nemed jelezd, bár csak nők válaszát várom.
A barátom is 18 volt és szűz. Imádtam a tudatot, hogy előttem nem járt még senkiben. Ugye én is szűz voltam (16), így az egész tökéletes volt. Nálam ez hatalmas előnynek számított. Máig imádom.
18/L
Én is hasonlóan jártam a párommal mint az előző hozzászóló. A párom is és én is szüzek voltunk. :) tényleg megnyugtató, hogy nem feludt le elottem senkivel, mint ha engem vart volna. :) ettol is kulonlegesnek ereztem magam :)
L/20
Hát... azért ez elég törvényszerű, nem?
Mellesleg nekem volt szűz pasim és soha, de soha többet:D Bár azt hiszem ő kifejezetten félénk volt... Másrészt meg... nincs elrontva... nem tudom :D
5-ös. Mi volt a gond azzal a fiúddal? Csak azért kérdem, mert én is egy kicsit félénk típus vagyok és még szűz.
Szeretném ha a későbbiekben lenne barátnőm, de nem szeretnék neki kellemetlenséget okozni. Miért gondolod, hogy soha többé nem szeretnél szűz párt magadnak?
6
Az már egy teljesen más téma hogy a félénk, önbizalomhiányos férfiak mennyire nem vonzóak a nők szemében.
5
De igen...
9
Már ebből a kommentedből lejön hogy nincs önbizalmad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!