Mit gondolnak a nők egy 18 évesen szűz férfiről?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kérlek ha válaszolsz a korod és a nemed jelezd, bár csak nők válaszát várom.
2015. márc. 2. 21:57
11/13 anonim válasza:
Egy pár éve történt csalódás kicsit valóban vissza vett belőle. De nem azért nem lépek fel bátran, mert nem érzem, hogy ne lenne esélyem. Egyszerűen félek, hogy ismét visszaélnek a nyitottságommal. Nincs annál rosszabb mikor játszadoznak az ember érzelmeivel. Reméld, hogy te sose tudod meg milyen érzés az, mikor pont az a lány bánik veled úgy mint egy játékszerrel akinek te meg nyíltan színt vallasz.
12/13 LadyEdina válasza:
Barátom szűz volt mikor először lefeküdtünk és 18 éves, én 17. nagyon nagyon örültem, hogy én voltam neki az első. most is minden szuper köztünk :) !
13/13 anonim válasza:
én még szűz vagyok f/19 valaki ismi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!