Mit fog gondolni a nőgyógyász, ha megtudja, hogy 23
évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Gondolom meg fogja kérdezni, mióta élek nemi életet, mikor voltam utoljára fiúval, stb... nem lesz gáz azt mondani, hogy még soha? Mert szerintem de, emiatt nem is akarok menni, pedig kéne. Félek mit fog gondolni, hogy eddig senkinek nem kellettem... Ez nagyon gáz? Jó tudom az, de volt már valaki hasonló helyzetben?
Privit nem kérek, úgyse válaszolok, úgyhogy ne fáradjatok. A válaszokat előre is köszönöm!
És aki apáca? Ők is mennek ha kell. Nyugodj meg, nem ciki! :-)
2019. szept. 26. 22:14
3/15 anonim válasza:
Az orvos emiatt semmit se fog szólni, még akkor se ha esetleg emiatt magában kicsit csodálkozik, bár nem hinném, hogy ez olyan ritka eset lenne, hogy valaki 23 évesen szűz.
2019. szept. 26. 22:20
4/15 anonim válasza:
Mintha az orvost ez bármennyire is érdekelné.
Csak egy páciens vagy neki a sok közül. Rohadtul nem fog ezzel foglalkozni.
2019. szept. 26. 22:27
5/15 anonim válasza:
Gondolj bele, szerencsétlen orvos, holtfáradtan, kismillió ügyelettel és túlórával, bejön hozzá aznap a 28. nő, aki ezen a héten már a 82., és kiderül, hogy 23 évesen szűz.
Szerinted mennyire fogja érdekelni?
Le se szarja, hidd el nekem, csak minél hamarabb le akarja tudni a vizsgálatod, hogy haladjon a sor, és beleférjen a maradék 17 ember is a napba, és mehessen már végre aludni egy jót.
2019. szept. 26. 22:32
6/15 anonim válasza:
Nem fogja érdekelni, fél óra múlva már emlékezni sem fog rád. Olyat meg főleg nem fog gondolni, hogy szegény lány senkinek sem kellett. Többnyire a nő választ, nem a férfi, valószínűleg neked nem kellett inkább senki. Mondom ezt úgy hogy 22 évesen én is szűz vagyok és elég sokaknak kellettem volna/kellenék. De ilyen mélyenszántó gondolatokba nem merül bele a nőgyógyász, ne aggódj :D
2019. szept. 26. 22:49
7/15 anonim válasza:
Nem fogja megkérdezni, hogy mikor voltál utoljára fiúval (hogy jut ilyen az eszedbe) de szólj előre hogy szűz vagy, hogy ne ő vegye el az eszközeivel. Egyébként szüzesség helyett az egészségtudat az, amit szégyellned kellene, 23 évesen már illett volna legalább évente egyszer rákszűrésre elmenni. Nem játék az olyasmi, és mire tüneteket produkál, addigra gyakran késő..
2019. szept. 26. 23:55
8/15 anonim válasza:
De fura, akkor én jártam eddig sz*r nőgyógyászokhoz. :D Nem is értem, de kettő külön férfinél voltam, még 17 és 18 évesen is, és mindkettő elkerekedett szemekkel nézett rám, hogy még szűz vagyok. És bizonygatnom kellett. Mellesleg nem, nincs házi alagútam, semmi különlegesség.
2019. szept. 26. 23:58
9/15 anonim válasza:
Mi az, hogy házi alagút?
2019. szept. 27. 05:24
10/15 anonim válasza:
Az sokkal gázabb,hogy ha valaki 12 évesen már nem szűz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!