Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit fog gondolni a nőgyógyász,...

Mit fog gondolni a nőgyógyász, ha megtudja, hogy 23 évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Gondolom meg fogja kérdezni, mióta élek nemi életet, mikor voltam utoljára fiúval, stb... nem lesz gáz azt mondani, hogy még soha? Mert szerintem de, emiatt nem is akarok menni, pedig kéne. Félek mit fog gondolni, hogy eddig senkinek nem kellettem... Ez nagyon gáz? Jó tudom az, de volt már valaki hasonló helyzetben?

Privit nem kérek, úgyse válaszolok, úgyhogy ne fáradjatok. A válaszokat előre is köszönöm!

2019. szept. 26. 22:07
1 2
 11/15 anonim válasza:
65%
A kutyát nem érdekli, hogy szűz vagy. Ugyanúgy nem fogja érdekelni, mint ahogy más pasit sem érdekelsz.
2019. szept. 27. 07:06
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Nem fog látszódni, a fiúknál ez nem látható. De nem kell elmenned nőgyógyászhoz ha nem akarsz, Károly.
2019. szept. 27. 07:08
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

ha ennyire zavar, akkor gyorsan dugj egyet......

ilyen hülyeséget, mi van ha 23 évesen szűz vagy? nem szakad le a világ kislány! szűz vagy és kész, PONT

2019. szept. 27. 07:12
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Gyere el hozzám, megoldjuk a problémádat. Jó vagyok. Küldj egy képet pla.
2019. szept. 27. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha te úgy érzed, hogy gáz, akkor az. Ha nem, akkor meg nem.

A ciklusodról fog kérdezősködni, az, hogy mikor voltál utoljára fiúval..beszarok a röhögéstől. Ne aggódj, mindenki izgul az első nőgyógyász látogatása előtt.

2019. dec. 29. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!