Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az ideális fiú magasság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1Kilo_krumpli kérdése:

Milyen az ideális fiú magasság lányok szemszögéből?

Figyelt kérdés
Egy értelmes kérdést szeretnék feltenni. Ez nem olyan kérdés, hogy jaaajjj ilyen meg olyan testem van, és hogy normális e ez. Csak szimplán megkérdezem. 14-20 évesektől várom a választ, leginkább lányoktól.

2022. márc. 6. 15:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok egy alacsony alkat szóval ha mondjuk alkalomra öltözök azért ne legyen már kisebb tőlem. Számomra olyan 180-185 max.
2022. márc. 6. 21:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
175 vagyok, alapból nekem is csak annyi számít, hogy nálam legyen magasabb, de az ideálom az sajnos a 195+, amiből irtó kevés van, és pont ezért nem is ez alapján figyelem a fiúkat
2022. márc. 6. 22:33
 13/20 anonim ***** válasza:

195centivel bőven az átlag fölött vagy 😁

Igazából...

Kimagasodsz(kitűnsz) a többiek közül 😏

Ahogy egy korábbi válaszoló megírta,a lányoknak van egy olyan alap elképzelésük, hogy a fiú magasabb legyen náluk...hát persze, a filmekben is így van(kivéve a Magas lányt és Tomdayat) és csókolózni is sokkal romantikusabb,ha a fiú hajol le, meg a lány pipiskedik, stb. Ez úgy minden lányba kódolva van.

De aztán az élet könnyen közbeszól, és váratlan fordulatokat hozhat, azzal, hogy...

Megtetszik egy fiú. Aki alacsonyabb a lánynál. És nem számít a korábbi elképzelés...legyen magasabb, stb mert azt a fiút szereti és neki így is tetszik.

Eltértem a tárgytól.

Szóval, te bőven az ideális felett vagy, szerintem úgy minden lánynak,mert nem igazán vannak ennyire magas lányok, mint Te fiú😁

2022. márc. 7. 16:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

180-195

16/L

2022. márc. 8. 16:03
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

165-190 közt.

150 vagyok, szeretem a legalább egy fejnyi különbséget (ehhez szoktam hozzá a mindennapokban még a lányoktól is), de azért van, ami túl sok lenne már.

Bocs, kérdező 😅 bár szerintem te is túl alacsonynak tartanál engem.

2022. márc. 9. 21:06
 16/20 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem baromira gáz olyan tulajdonságok alapján válogatni, amiről nem tehet az ember, mert genetika.
2022. márc. 10. 02:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 197 cm vagyok és elég sok lánynak szoktam tetszeni. Ez mellé vékonyabb vagyok, igaz nem extrémen, mert 90 kg vagyok, de higgyétek el ehhez ez is vékony. Jóképűbbnek is mondanak, bár tudom ez utóbbi relatív.
2022. márc. 12. 11:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak annyi az elvárásom hogy nálam magasabb legyen a srác (ami azért nem nehéz, 163 cm vagyok)

21/L

2022. márc. 12. 11:20
 19/20 A kérdező kommentje:

Kedves 16!

Teljesen igazad van. Én sem az esélyeimet akartam felmérni, hanem inkább csak amolyan közvéleménykutatásnak szántam a kérdést.

Mindenki másnak, és neked is köszönöm a választ!

2022. márc. 15. 18:51
 20/20 anonim válasza:
180-200cm
2022. okt. 30. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!