Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális fiú magasság lányok szemszögéből?
195centivel bőven az átlag fölött vagy 😁
Igazából...
Kimagasodsz(kitűnsz) a többiek közül 😏
Ahogy egy korábbi válaszoló megírta,a lányoknak van egy olyan alap elképzelésük, hogy a fiú magasabb legyen náluk...hát persze, a filmekben is így van(kivéve a Magas lányt és Tomdayat) és csókolózni is sokkal romantikusabb,ha a fiú hajol le, meg a lány pipiskedik, stb. Ez úgy minden lányba kódolva van.
De aztán az élet könnyen közbeszól, és váratlan fordulatokat hozhat, azzal, hogy...
Megtetszik egy fiú. Aki alacsonyabb a lánynál. És nem számít a korábbi elképzelés...legyen magasabb, stb mert azt a fiút szereti és neki így is tetszik.
Eltértem a tárgytól.
Szóval, te bőven az ideális felett vagy, szerintem úgy minden lánynak,mert nem igazán vannak ennyire magas lányok, mint Te fiú😁
165-190 közt.
150 vagyok, szeretem a legalább egy fejnyi különbséget (ehhez szoktam hozzá a mindennapokban még a lányoktól is), de azért van, ami túl sok lenne már.
Bocs, kérdező 😅 bár szerintem te is túl alacsonynak tartanál engem.
Nekem csak annyi az elvárásom hogy nálam magasabb legyen a srác (ami azért nem nehéz, 163 cm vagyok)
21/L
Kedves 16!
Teljesen igazad van. Én sem az esélyeimet akartam felmérni, hanem inkább csak amolyan közvéleménykutatásnak szántam a kérdést.
Mindenki másnak, és neked is köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!