Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen magas fiúk jönnek be?
Csak mert én 172 vagyok, és nem tudom hogy ezzel a magassággal bejönnék-e bárkinek is.
16f
Nekem 180 fölött, de én pont olyan magas vagyok, mint te.
Szerintem a 170 cm köruli/alatti lányoknál simán van esélyed :)
1-es vagyok, egyszeruen nem látom fèrfiasnak az alacsony/velem egy magas férfiakat, nem vonzódok hozzájuk. Lehet azt mondani, hogy felszínes vagyok, de mindenkinek van olyan, ami miatt nem tud valakit vonzónak látni. Nekem pl a magasság ilyen.
A lányok szeretik kicsinek, törékenynek, nőiesnek érezni maguk a fiúk mellett, szeretik ha a férfi a domináns. Bár sokan erre felhördűlnek, de egy feminista beállitottságú csajtól hallottam, hogy minden vágya egy gruppen, a lehető legtöbb férfival, amit bárhogy is nézel a férfiak dominálják ezt a műveletet :))
De ne aggódj nem vagy annyira alacsony, sőt még növésben vagy, étkezz egészségesen, sportolj, de ha ennyi maradsz is nem vagy kicsi, szállj le a témáról, nyugodtan ismerkedj magas csajokkal is, hidd el a legjobb csajok általában kedvesebbek az átlagnál, legalábbis a szerény tapasztalataim szerint.
Mért ne jönnél be?
Rengeteg veled egy magas (vagy nálad alacsonyabb) srác van, akiknek van barátnőjük.🤷♀️
Vannak olyanok. akiknek számít a magasság és vannak olyanok, akiknek nem. Ez van, ezt elkell fogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!