Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen magas fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
Csak mert én 172 vagyok, és nem tudom hogy ezzel a magassággal bejönnék-e bárkinek is.
16f
2021. nov. 16. 17:46
11/16 anonim válasza:
A sok siránkozónak, a minap ment el mellettem egy csinos, elegáns pár. Mindketten voltak vagy 190 magasak. Aki keres, talál.
12/16 anonim válasza:
Kb. 24-éves korig nősz. 16-17 éves korban hirtelen nőhetsz akár 5 cm-t is. Sportolj.
13/16 anonim válasza:
Kb 10 centivel magasabb.
165 vagyok.
14/16 anonim válasza:
Nekem mindegy a magasság, a párom magas, de nem ez alapján választottam, sőt. Voltam akkora pasival, mint te, sőt tetszett nálad alacsonyabb is, olyan 160-165 közt lehetett (de neki pl én nem jöttem be).
150 cm/L
15/16 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok, nekem tökéletesen megfelelne:) Nagyjából 170-185 cm-ig számomra teljesen jó bármilyen magasság, annál magasabb nem is igazán tetszik, mert nekem a 30 cm különbség például már kicsit sok lenne.
16/16 anonim válasza:
Nem magasság alapján keresek párt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!