Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vilmos kérdése:
Lányok ez a kérdés hozzátok szól : Ti barmikor bármi ajándékot el fogadtak a pasitoktól ? Vagy van hogy visszautasítjátok? És miért utasítjátok vissza ha igen ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 06:49
1/5 anonim válasza:
Nem, elöször is ajándékot csak akkor fogadok el, ha valami alkalom van és annak megfelelö valami.
Nagy értékü dolgot soha, az olyan lefizetés hatású.
Meg ha szerintem izléstelen vagy sértö, akkor is visszaadom.
2/5 anonim válasza:
Csak jelképes értékü ajándékit fogadok el, ha egyébként nem problémás, nem ízléstelen vagy hasonló.
Értékes ajándékot nem, mert azzal lekötelezett lennék.
3/5 anonim válasza:
Én speciel elfogadom. Az ajándék az ajándék. Azt az ember általában jó szívvel adja
4/5 anonim válasza:
Nyilván ha már megvásárolta, időt töltött a beszerzésével/elkészítésével, akkor elfogadom, miért ne fogadnám el? Néha jó érzés apró meglepiket kapni (tényleg apró dolgokra gondolok, pl. csoki, virág), de ne hetente, mert akkor rosszul érezném magam, hogy elhalmoz, és én nem tudom ezt szintén megtenni. Alapvetően úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy ha valaki megajándékoz, akkor én is őt. Ha kapok akkor szeretek én is adni. De túl nagy értékű dolgot pont emiatt nem szívesen fogadok el, mert nem tudnám viszonozni.
5/5 anonim válasza:
Én még soha semmi olyat nem kaptam amit vissza kellett volna utasítanom. A hétköznapokban kis apróságokat adunk egymásnak, ünnepekre szoktunk csak nagyobb, drágább ajándékot. De a párom minden téren ismeri az ízlésemet és még semmit nem kaptam ami valami miatt ne jött volna be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!